Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 24.02.2018.
 
VULE TRIVUNOVIĆ NAREDNIH GODINU I PO DANA NA KLUPI "KOZARE" PDF Štampa El. pošta
sreda, 13 decembar 2017 12:19

Fudbalski klub "Kozara" iz Gradiške sinoć je i zvanično dobio novog šefa stručnog štaba, proslavljenog fudbalera i bivšeg trenera banjalučkog "Borca" Vulu Trivunovića, koji će ekipu gradiškog prvoligaša voditi u narednih godinu i po dana.

kozara trivunović

Nakon potpisivanja ugovora, Trivunović i predsjednik "Kozare" Milenko Pavlović su naglasili da je prvi cilj kluba opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske

Nakon promocije novog trenera, u restoranu "Tina" u Gradišci, organizovana je video prezentacija vizije fudbalskog kluba "Kozara" za period 2018.-2021. godina.

U naredne četiri godina Uprava "Kozare" planira finansijski da stabilizuje klub i uredi infrastukturu na Gradskom stadionu, a ideja je i postavljanje vještačke trave na glavnom terenu. Stabilizaciju finansija i uređenje stadiona, pratilo bi omasovljenje i kvalitetan rad sa omladinskim selekcijama, koji bi u nerednih dvije do tri godine obezbjedio da juniori "Kozare" izbore nastup u Premijer ligi BiH. Prva ekipa ima za cilj da u naredne tri sezone bude stabilan prvoligaš i da u sezoni  2020./2021. godine pokuša osvojiti titulu prvaka Republike Srpske i plasira se u Premijer ligu BiH.

koraza prezentacija

Prezentaciji vizije četvorogodišnjeg ciklusa rada "Kozare" su prisustvovali načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić, predsjednici Opštinskog i Područnog fudbalskog saveza Gradiška, Ilija Gigović i Miloš Brkić, članovi skupštine i uprave "Kozare" i potencijalni donatori i sponzori kluba.

Poslednje ažurirano sreda, 13 decembar 2017 12:38