Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 27.01.2018.
 
U TOKU 14. MEĐUNARODNI ŽENSKI ODBOJKAŠKI TURNIR "GRADIŠKA JESEN 2017." PDF Štampa El. pošta
nedelja, 17 septembar 2017 11:35

U sportskoj sali Osnovne škole “Mladen Stojanović” u Vrbaškoj u toku je Četrnaesti  međunarodni ženski odbojkaški turnir “Gradiška jesen 2017.”

turnir z odbojka1

Na turniru učestvuju četiri odbojkaška kluba, “Daruvar” iz Daruvara iz Hrvatske, “Laktaši” iz Laktaša, “BL Volley” iz Banjaluke i domaćin Ženski odbojkaški klub “Kozara” Gradiška.

Predsjednik Ženskog odbojkaškog  kluba “Kozara” Gradiška, Gordan Šurlan rekao je da svake godine na turniru  učestvuju nove ekipe i da je to ujedno priprema za predstojeću sezonu. Šurlan je dodao da “Kozara” u ovoj sezoni ima ambiciju da bude na vrhu tabele i ukoliko finansije dozvole da uđe u Prvu ligu Republike Srpske.

Trener Odbojkaškog kluba “Daruvar” iz Daruvara, Dario Šokac rekao je da odbojkašice prvi put učestvuju na turniru u Gradišci. On je dodao da se ekipa iz Daruvara predstavlja sa drugim tim koji ne igra ligu što ne umanjuje njihov kvalitet igre.

turnir z odbojka 2

Četrnaesti  međunarodni ženski odbojkaški turnir “Gradiška jesen 2017.”  otvorio je načelnik odjeljenja za društvene djelatnosti Opštine Gradiška, Davor Glišić koji je tom prilikom rekao da je turnir organizovan u okviru sportskog djela manifestacije”Gradiška jesen” sa željom da se promoviše sport i druženje mladih.