Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 27.01.2018.
 
"KOZARA" POBJEDNIK 14.MEĐUNARODNOG ŽENSKOG ODBOJKAŠKOG TURNIRA PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 18 septembar 2017 11:06

turnir z odbojka1

Ekipa Ženskog odbojkaškog kluba “Kozara” Gradiška pobjednik je Četrnaestog međunarodnog ženskog odbojkaškog turnira “Gradiška jesen 2017.” koji je održan juče u sportskoj sali Osnovne škole “Mladen Stojanović” u Vrbaškoj.

Ekipa iz Gradiške u finalu je savladala ekipu “Daruvar” iz Daruvara rezultatom 3:0. Treće mjesto pripalo je odbojkašicama “BL volley” iz Banjaluke koje su rezultatom 3:1 pobjedile ekipu “Laktaša” iz Laktaša.

Predsjednik Ženskog odbojkaškog kluba “Kozara” Gradiška, Gordan Šurlan rekao je da svake godine na turniru učestvuju nove ekipe i da je to ujedno priprema za predstojeću sezonu. Šurlan je dodao da “Kozara” u ovoj sezoni ima ambiciju da

bude na vrhu tabele i ukoliko finansije dozvole da uđe u Prvu ligu Republike Srpske.

Trener Odbojkaškog kluba “Daruvar” iz Daruvara, Dario Šokac rekao je da odbojkašice prvi put učestvuju na turniru u Gradišci. On je dodao da se ekipa iz Daruvara predstavlja sa drugim tim koji ne igra ligu što ne umanjuje njihov kvalitet igre.

Četrnaesti međunarodni ženski odbojkaški turnir “Gradiška jesen 2017.”otvorio je načelnik odjeljenja za društvene djelatnosti Opštine Gradiška, Davor Glišić koji je tom prilikom rekao da je turnir organizovan u okviru sportskog djela manifestacije”Gradiška jesen” sa željom da se promoviše sport i druženje mladih.