Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 03.03.2018.
 
POBJEDA GRADIŠKIH ODBOJKAŠICA
ponedeljak, 15 januar 2018 13:20

bulajic

Pionirska selekcija Ženskog odbojkaškog kluba „Gradiška“ u konkurenciji od 69 ekipa iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije, osvojila je zlatnu medalju na 8. Novogodišnjem međunarodnom festivalu odbojke u Novom Sadu koji je bio održan od 4. do 6. januara.

Gostujući u emisiji “Radio sport” Radio Gradiške predsjednik Ženskog odbojkaškog kluba „Gradiška“ Đorđe Bulajić rekao je da su na turniru bili jedini iz Republike Srpske i da im je  ciljem bio da steknu nova iskustva, ali da su uspjeli doći do finala i osvojiti prvo mjesto.

“Pobijedili smo prve dvije utakmice, a izgubili treću od ekipe „Stara“ iz Novog Sada. Drugog dana takmičenja, u četvrtfinalnoj grupi pobjjedili smo u sve tri utakmice i ušli u polufinale koje smo takođe osvojili. U finalu smo igrali i pobjedili favorita turnira, klub „AS“ iz Beograda“, rekao je Bulajić.

On je istakao da je takmičarkama slavlje i ceremonija dodjele medalja uvećana time što je medalje uručio poznati odbojkaš Ivan Miljković.

Pobjedničku ekipu pionirki činile su kapiteni Anja Nežić i Teodora Vidović, tehničar Ana Beronja, primači Teodora Bulajić, Anastasija Švraka i Sara Vranješ, srednji blokeri Katarina Šokčević i Nataša Ristić, liberi Milana Kasagić i Sara Ratković. U ostvarenju rezultata doprinijele su rezerve tima: Mihaela Vujičić, Valentina Makivić, Milica Manojlović, Ana Ljepojević, Anastasija Majkić, Mirjana Pilipović i Žana Hrvaćanin.

 

Bulajić je dodao da su pored pionirki uspješne i seniorke Ženskog odbojkaškog kluba „Gradiška“. „Seniorska ekipa takmiči se u Prvoj ligi Republike Srpske, a cilj nam je u 2018. godini da zadržimo prvoligaški status kao i da jedna od selekcija na finalnom turniru zabilježi zapažen rezultat” rekao je Bulajić.

Poslednje ažurirano utorak, 16 januar 2018 13:36