Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 24.02.2018.
 
OGNJEN ŠKORIĆ NAJUSPJEŠNIJI FUDBALER OPŠTINE GRADIŠKA U 2017. GODINI PDF Štampa El. pošta
subota, 16 decembar 2017 08:10
Kapiten fudbalskog kluba "Jedinstvo" iz Žeravice Ognjen Škorić najuspješniji je fudbaler na području opštine Gradiška u 2017. godini.
 
fudbaler2017
Na manifestaciji proglašnja najboljih fudbalera, sportskih radnika i klubova, koju je sinoć organizovao Opštinski fudbalski savez Gradiška, za uspješnog fudbalera proglašen je prvotimac fudbalskog kluba "13 Skojevki" iz Grbavaca Dragan Francuz, a najperspektivnijim fubalerima proglšeni su Ignjatije Sarajlić iz gradiške "Kozare", Boban Kecman iz "Lijevča" i Miloš Đorđić iz "Omladinca".
Najuspješniji fudbaler Ognjen Škorić je istakao da mu priznanje mnogo znači, da će se truditi da nastavi sa dobrim igrama i zajedno sa svojim saigračima ostvari što bolje rezultate za klub iz Žeravice.
Najuspješniji klubovi u 2017. godini su "Dubrave", "13 Skojevki" i "Omladinac", a najuspješniji sportski radnici Miloš Dojčinović iz "Slobode" iz Donjih Podgradaca, Muhamed Mustafi iz "Dubrava" i Rade Šukalo iz "13 Skojevki".
 
fudbaleri2017
Najuspješniji treneri su Milan Knežević iz "Omladinca", Slobodan Katić iz "Lijevča" i trener omladinskih selekcija gradiške "Kozare" Saša Krupljanin.
Najuspješniji sudija je Velibor Gogović, a najperspektivnije sudije su Nevena Petrić, Dejan Cvijić, Filip Sredojević i Borislav Radić.
Specijalne nagrade pripale su, aktivnom fudbaleru sa najdužim stažom igranja Dejanu Driniću iz "Laminaca", te bivšim  fudbalskim sudijama i delegatima Uglješi Timarcu i Miroslavu Vujanoviću.
Povelju za dugogodišnji rad u fudbalu dobili su Mirza Čehajić iz "Dubrava" i Dragan Matić iz "Torpeda" iz Cerovljana, a povelju za osnivanje kluba dobio je Ženski fudbalski klub "Jedinstvo" iz Žeravice.
Posebno priznanje dodjeljeno je sportskom radniku i donatoru Ranku Marinu iz Gornjih Podgradaca, i sportskom novinaru Slobodanu Borjanoviću, autoru knjige "Gradiški fudbal".
Predsjednik Opštinskog fudbalskog saveza Ilija Gigović čestitao je nagrađenima i naglsio da su ovu godinu, u kojoj savez obilježava 45 godina svog postojanja, gradiški fudbal obilježile veoma posjećene utakmice opštinske i područne lige i osnivanje prvog ženskog fudbalskog kluba.
Menifestaciji najuspješnijih u Izboru Opštinskog fudbalskog saveza, koja je održana u restoranu "Tina", prisustvovali su predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske Mile Kovačević, pedsjednik Skupštine opštine i zamjenik načelnika opštine Gradiška, Milenko Pavlović i Ognjen Žmirić, pedsjednik Područnog fudbalskog saveza Miloš Brkić, prolsvaljeni fudbalski treneri Vinko Marinović i Igor Janković, i drugi sportski radnici i fudbaleri.
Poslednje ažurirano subota, 16 decembar 2017 08:11