Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 27.01.2018.
 
ODRŽAN KUP GRADOVA REGIJE U RIBOLOVU PDF Štampa El. pošta
nedelja, 24 septembar 2017 15:10

Na jezeru Todorović u Lamincima danas je održan KUP gradova regije u ribolovu udicom na plovak, na kome je učestvovalo devet ekipa iz Gradiške i susjednih opština.

ribolovci kup 1

Prvo mjesto osvojila je ekipa Ribolovačkog društva „Ukrina“ iz Dervente a za prvaka staze proglašen je Grozdan Simikić iz pobjedničke ekipe.

Drugo mjesto pripalo je ekipi Ribolovno-sportskog društva „Šaran“ iz Stare Gradiške a treće Ribolovačkom društvu „Ukrinski cvijet“ iz Prnjavora.

Prvak staze Grozdan Simikić naveo je da njegova ekipa nastupa u ribolovačkoj Premijer ligi BiH, da se uspješno takmiče i u inostranstvu a na Kupu u Gradišci nastupili su treći put.

Simikić je dodao da nije zadovoljan ulovom ali da je zadovoljan što je i to bilo dovoljno za pobjedu.

ribolvci kup 2

Predsjednik Skupštine ribolovačkog društva „Amur“ Gradiška Slobodan Golić rekao je da je takmičenje proteklo u najboljem redu ali da je ulov bio manji od očekivanog, obzirom da zbog visokog vodostaja takmičenje nije bilo moguće održati na rijeci Savi.

Načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti Davor Glišić istakao je da Gradiška ima dugu robolivačku tradiciju i da Opština godinama podržava ribolovačka takmičenja koja organizuje Ribolovačko društvo „Amur“.

Glišić je naglasio da u narednom periodu treba raditi na uređenju obala rijeke Save, kako bi stvorili bolje uslove za ribolovce i na taj način promovisali ovaj vid sportskog turizma.

Kupom gradova regije u ribolovu završen je program „Gradiške jeseni 2017“, u okviru koje su održane brojne privredne, kulturne i sportske manifestacije.

Poslednje ažurirano nedelja, 24 septembar 2017 15:12