Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 24.02.2018.
 
NAČELNIK ADŽIĆ OTVORIO 6. MEĐUNARODNI TURNIR KUGLAŠICA PDF Štampa El. pošta
nedelja, 10 septembar 2017 11:52

Načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić otvorio je danas 6. Međunarodni turnir kuglašica „Gradiška jesen 2017“, na kome učestvuju,  domaćin Ženski kuglaški klub „Kozara“, „Alimenta“ iz Novog Sada,  „Obrtnik“ iz Nove Gradiške i ekipa „Brest“ iz Cerknice iz Slovenije.

kuglasice 2017

Načelnik Adžić je istakao je da je turnir kuglašica odlična sporstka manifestacija koja promoviše Gradišku, podstiče interes mladih ljudi da se bave sportom, te pruža mogućnost kuglašicama iz zemalja regiona da se druže i takmiče.

„Sport ne spaja samo ljude, nego i gradove i države. Ovo je prilika da sa našim gostima iz Srbije, Hrvatske i Slovenije, razgovaramo i o društvenoj i privrednoj saradnji“, dodao je Adžić.

Predsjednik ŽKK „Kozara“ Darko Lacković rekao je da je želja organizatora ovog turnira da zbliži sportske prijatelje iz susjednih zemalja ali i omogući kvalitetno prijateljsko takmičenje pred početak kuglaške sezone.

„Sve ekipe su pred početkom takmičarske sezone i ovo im je odlična provjera forme“, naveo je Lacković.

kuglasice2 2017

Otvaranju 6.Međunarodnog turnira kuglašica „Gradiška jesen 2017“ prisutvovali su predstavnik Ministarstva porodice omladine i sporta Republike Srpske Dragan Vuković, načlenik Odjeljenja za društvene djelatnosti opštine Gradiška Davor Glišić, predstavnici klubova učesnika i ljubitelji kuglanja.