Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 20.01.2018. godine
 
MILENKO PAVLOVIĆ NOVI PREDSJEDNIK FK "KOZARA" PDF Štampa El. pošta
utorak, 17 oktobar 2017 09:21

Na vanrednoj sjednici Skupštine  Fudbalskog kluba „Kozara“, koja je održana sinoć u Gradišci, za novog predsjednika kluba izabran je Milenko Pavlović, dosadašnji predsjednik tročlane Radne grupe „Kozare“.

stars-kozara

Novoizabrani predsjednik  FK „Kozara„ Milenko Pavlović  rekao je  da slabi rezultati i  položaj „Kozare„ na prvenstvenoj tabeli nije rezultat zadnjih nekoliko sezona nego i dužeg perioda . 

 „Koncept  koji smo nekada zagovarali da „Kozara“ živi od svojih škola i transfera svojih fudbalera, nije realan, jer zadnji trasfer smo imali 2013. godine  kada ja nisam bio u klubu„ rekao je Pavlović i dodao da je tada počelo gašenje Omladinske škole.

On je istakao da su, kada su  preuzeli klub, zatekli  samo 63 dječaka  u Omladinskoj školi fudbala, a danas ih ima 211.

Pavlović je dodao da su  nastavili saradnju sa Fudbalskim klubom „Stars„ i da  to  već pokazuje rezultate  u   Omladinskoj ligi  u jesenjem dijelu . 

„Kada je u pitanju seniorska ekipa bili smo prinuđeni da pravimo rješenja „ad hok„ počevši od igrača i trenera i zato  će trebati vremena . Određene promjene izvršićemo u zimskom periodu, a što se tiče budućnosti „Kozare“ ja sam optimista„ naglasio je Pavlović.

 On je rekao da je potrebno je da svi budu strpljivi, jer ono što su  naslijedili to je najveći problem, da nema ni jednog  dječaka iz Omladinske škole da igra u  prvoj ekipi .

  „Proteklih devet mjeseci bili smo opterećeni  raznim  sudskim presudama iz prethodnog perioda, koje  su opteretile materijalnu situaciju u klubu, bilo je  dugovanja za 2016. godinu  i to smo ispoštovali i izmirili, ali smo došli u situaciju da imamo   materijalne ,organizacione i kadrovske  probleme, ali za sve to treba vremena“, rekao je Pavlović.

Imajući u vidu  entuzijazam bivših igrača „Kozare“ , sadašnjih veterana koji su se prihvatili  obaveza da pomognu klubu, to je najveća vrijednost, jer time će privu'i i roditelje i potencijalne sponzore, rekao je  Pavlović i naglasio da ne sumja u budućnost FK „Kozara“.

 Na vanredanoj  sjednici Skupštine  kluba „Kozara“ sinoć su izabrani i članovi Skupštine kluba koju čine Dragan Babić, Boris Berić, Muhamed Biščević, Mirza Ćehajić, Mladen Đurđević, Zoran Mandić, Andrija Popić i Ognjen Žmirić. Za disciplinskog sudiju izabran je Dragan Babić, a za apelacionog Milan Romanić.

Poslednje ažurirano utorak, 17 oktobar 2017 12:18