Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 27.01.2018.
 
FUDBAL - NAJAVA UTAKMICA PDF Štampa El. pošta
petak, 29 septembar 2017 11:07

kopačke

Prva fudbalska lige Republike Srpske - 8. kola.

 Fudbaleri gradiške “Kozare” gostovaće sutra, 30. septembra, ekipi “Sutjeske” u Foči.

Utakmica počinje u 16 časova a biće ovo prilika da gradiški prvoligaš popravi utisak nakon niza loših rezulatata i ostavke trenera Borčeta Sredojevića.

“Kozara” je trenutno deveta na prvoligaškoj tabeli sa 5 bodova, dok “Sutjeska” zauzima predposlednje mjesto sa 3 osvojena boda.

Druga liga “zapad” – 8.kolo

Fudbaleri “Dubrava” gostuju u Modriči a “Jedinstvo” u Žeravici dočekuje ekipu “Ljubića” iz Prnjavora.

Utakmica “Modriča Alfa” – “Dubrave” igra se sutra, 30. septembra, sa početkom u 16 časova, a utakmica “Jedinstvo” – “Ljubić” u nedelju 1. oktobra u 11 časova.

Regionalna liga “zapad” - 8. kolo

Lider na tabeli treće – regionalne lige, “Lijevče” iz Nove Topole, sutra, 30. septembra, od 16 časova je domaćin ekipi “Sloge” iz Saničana.

 Područna liga Gradiška – 8. kolo

U Turjaku će sutra, 30.septembra, od 16 časova biti odigran derbi kola između domaće „Kozare“ i ekipe „13 Skojevki“ iz Grbavaca.

Osim što je derbi kola, pošto je „Kozara“ iz Turjaka drugoplasirana na tebeli Područne lige sa 17 a „13 Skojevki“ trećepasirana ekipa sa 16 bodova, biće ovo utakmica ekipa iz dva susjedna potkozarska sela pa se očekuje i veliki broj gladalaca.

U ostalim susretima 8. kola Područne lige, koji se igraju u nedelju 1.oktobra od 16 časova, sastaju se: „Mladi Krajišnik“ Kukulje – „Potkozarje“ Aleksandrovac, „Ratar“ Stara Topola – „Sloboda“ Donji Podgradci, „Tamaris“ Mrčevci – „Borac“ Šibovska, „Borac“ Maglajani – „Biseri“ Čatrnja, „Sloga DIPO“ Gornji Podgradci – „Mladost“ Bajinci, a „Torpedo“ u Cerovljanima dočekuje lidera na tabeli, ekipu „Kalema“ iz Trebovljana.

Opštinska liga “Gradiška” – 7. kolo.

Sutra, 30. septembra, od 16 časova biće odigrane utakmice “Bratstvo” Kozinci”- “Polet” Elezagići i “Omladinac” Brestovčina – “Vilusi”.

U nedelju, 1. okotobra, od 16 časova sataju se: “Laminci” – “Obradovac”, “Borac” Mašići – “Romanovci” i “Mladost” Seferovci – “Jablanica”.

U 7. kolu slobodna je ekipa “Bratstva” iz Orahove.