Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 20.01.2018. godine
 
FK KOZARA U JAČEM SASTAVU KREĆE U SEZONU PDF Štampa El. pošta
četvrtak, 04 januar 2018 17:31

Rokovodstvo FK „Kozara“ iz Gradiške predstavilo je na današnjoj konferenciji za novinare nova pojačanja u igračkom kadru za proljećni dio prvoligaške sezone.

fkk

Ugovor sa „Kozarom“ produžio je kapiten tima Ognjen Petrović. Novi igrači gradiškog prvoligaša su Boris Raspudić, bivši igrač banjalučkog „Borca“, Igor Pilipović koji se iz „Dubrava“ vratio u svoj matični klub i dvadesetogodišnji Rade Džombić iz Banjaluke, koji je prošao fudbalsku školu novosadske „Vojvodine“ i banjalučkog „Borca“, a u „Kozaru“ je došao iz „Slobode“ iz Donjih Podgradaca za koju je u jesenjem djelu sezone Područne lige Gradiška postigao 23 gola.

Predsjednik „Kozare“ Milenko Pavlović rekao je da su svi igrači prihvatili uslove koje im „Kozara“ u ovom trenutku može ponuditi, te će biti dio ekipe koja prvenstveno ima za cilj da obezbijedi opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske. Pavlović je dodao da je izbor igrača usaglašen sa trenerom Vuletom Trivunovićem.

Spotrski direktor „Kozare“ Siniša Đurić kaže da i dalje razgovaraju sa potencijalnim pojačanjima i da će „Kozara“ nakon 8. januara, kada počinje prelazni rok, sigurno dodatno ojačati tim sa još dva do tri kvalitetna fudbalera.

Kapiten „Kozare“ Ognjen Petrović kaže da se odlučio da ostane u klubu, jer uprava  radi na tome da ojača igrački kadar i poboljša cjelokupnu organizaciju kluba te da je ubijeđen da će „Kozara“ uspjeti da izbori opstanak u prvoligaškom društvu.

Bivši igrač „Borca“ Boris Raspudić istakao je da želi svojim iskustvom da pomogne „Kozari“, prije svega njenim mlađim igračima, i da se odlučio na dolazak u „Kozaru“ jer izuzetno cijeni trenera Vuleta Trivunovića.

Novi igrač „Kozare“ Rade Džombić se zahvalio upravi „Kozare“ na ukazanom povjerenju i naglasio da će nastojati da svojim igrama dokaže da zaslužuje da nosi dres gradiškog prvoligaša.

Povratnik u ekipu „Kozare“ Igor Pilipović rekao je da je Nova godina pravo vrijeme da se krene sa nečim dobrim, te da se nada da će se „Kozara“ vratiti uspjesima i da će svi igrači dati svoj doprinos u konačnom cilju da klub iz Gradiške ponovo dobro igra, pobjeđuje i vrati publiku na tribine Gradskog stadiona.

Poslednje ažurirano četvrtak, 04 januar 2018 20:30