Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 03.03.2018.
 
ПЕТАР ЈЕЛИЋ, ПРОСЛАВЉЕНИ ФУДБАЛЕР ИЗ СРПСКЕ, ПОМОГАО КОЗАРИ
ponedeljak, 29 januar 2018 18:30

PetarJelic1

Наш прослављени  фудбалер Петар Јелић се укључио у акцију помоћи ФК "Козарa" Градишка. Јелић је на рачун фудбалског клуба из Градишке уплатио 250,00 КМ и на тај начин својим примјером подржао одржавање концерта за Козару, али и рад свих спортских радника из Градишке, који мјесецима уназад даноноћно раде на враћању Козаре на старе стазе славе. Наведена уплата је у сврху концерта "Милер са гостима за Козару".-
,,Сматрам да ми спортски радници имамо заједички циљ,  а то је да фудбал у Републици Српској дигнемо на виши ниво. Свјесни смо тренутног стања у фудбалу Српске и зато морамо сви заједно да радимо и стварамо бољу инфраструктуру и услове за развој фудбала у Српске. Пратио сам све шта се дешавало са Козаром посљедњих година, драго ми је да је напокон у управу дошла екипа агилних људи којима је Козара на првом мјесту. Својим радом ће ускоро вратити Козару на старе стазе славе и успјеха. Такође, радујем се скором повратку и своје Модриче, али и Козаре у Премијер лигу и сигуран сам да нас у будућности очекују многи занимљиви дуели и потези у режији фудбалера Модриче и Козаре“, рекао је Јелић.
Петар Јелић је своју каријеру започео у свом граду у ФК "Алфа" Модрича у којем је прошао све селекције. Војевао је многе битке са фудбалерима Козаре на зеленом терену, као кадет и јуниор клуба из  Модриче. За свој вољени клуб је одиграо 79 утакмица и дао 29 голова, након тога каријеру је наставио у Њемачкој гдје се окушао у Бундес Лиги, а потом у Србији, Русији, Грузији и Кини. Поред запажене клубске каријере, остварио је и два наступа за репрезентацију БиХ. Након завршетка каријере, Јелић се вратио у управу свог првог клуба и са групом нових младих људи полако, али сигурно, враћа ФК Модрича на старе стазе славе и успјеха те својим радом и примјером помаже рад и других фудбалских клубова из Српске.

PetarJelic3

Концерт „Милер са гостима за Козару“ је у организацији Миленка Павловића Милера поводом 45 година музичке каријере, а са циљем да се сав приход од продаје улазница усмјери за развој ФК "Козара". Концерт ће се одржати у петаку  09.фебруара са почетком у 19 часова.
Сав приход од продаје улазница намијењен је за развој Фудбалског клуба „Козара“.
Цијена улазнице је 25 КМ, а могу се купити на билетарници Културног центра или у просторијама ФК „Козара“.

 

 

Poslednje ažurirano utorak, 30 januar 2018 11:50