Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 20.01.2018. godine
 
U SUBOTU 4.NOVEMBRA REDOVNA GODIŠNJA SJEDNICA SKUPŠTINE UDRUŽENJA"PČELE-BILJE" PDF Štampa El. pošta
sreda, 01 novembar 2017 12:41

BJELOVUK 2

Redovna godišnja sjednica Skupštine Udruženja građana ”Pčele-bilje” Gradiška, biće održana u subotu. 4.novembra u 11 časova u O.Š.”Danilo Borković” Gradiška.

Predsjednik Upravnog odbora Udruženja , Marinko Bjelovuk, rekao je da je dnevnim redom sjednice predviđeno predavanje na temu: ”Stanje u pčelarstvu danas i posljedice vremenskih nepogoda na pčelinja društva” kao i predavanje o apiterapiji, odnosno liječenju pčelinjim otrovom. Predavanje će održati pčelar, diplomirani apiterapeut i nekadašnji predsjednik Saveza Udruženja pčelara Republike Srpske, Branko Končar i otvoreno je za sve zainteresovane građane. Bjelovuk je istakao da se pčelinji otrov u posljednje vrijeme mnogo koristi u farmaceutskoj industriji, dok ga apiterapeuti primjenjuju za liječenje raznih bolesti. Prve zapise o njegovj primjeni ostavio je Hipokrat , međutim , smatra se da su ga Egipćani u terapeutske svrhe koristili još prije 5000 godina.

Osim predavnja, na dnevnom redu godišnje Skupštine Udruženja ”Pčele-bilje” je i Izvještaj o radu za 2016. i 2017.godinu  i Program rada za narednu godinu.

Poslednje ažurirano sreda, 01 novembar 2017 13:12