Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 27.01.2018.
 
ASFALTIRANA PUTNA KOMUNIKACIJA ŠINICI-VUJIĆI PDF Štampa El. pošta
subota, 30 septembar 2017 17:22

put 2

Načelnik opštine Gradiška, Zoran Adžić, pustio je danas u upotrebu dionicu asfaltiranog puta Šinici-Vujići u Gornjim Podgradcima.
Adžić je istakao da je na pomenutoj dionici 750 metara puta obnovljeno, odnosno presvučeno novim slojem asfalta, dok je na  150 metara izvršeno  redovno održavanje.
"Riječ je o komunikaciji koja se nalazi u centru  Podgradaca i koja je bitna za ljude koji ovdje žive ", rekao je načelnik Adžić i dodao da je ova putna komunikacija prije rekonstrukcije bila u jako lošem stanju. Adžić je naglasio da se nastavljaju aktivnosti na rekonstrukciji i izgradnji putne infrastrukture na području Gradiške , u skladu sa Programom usvojenim na sjednici Skupštine opštine Gradiška."Ostalo je da završimo  1500 metara puta na području Samardžije- Kozara Selo, put u Gornjoj Jurkovici u dužini od 600 metara , 1200 metara u Jazovcu  i još jednu kraću dionicu u Cerovljanima i u Donjoj Jurkovici", rekao je   Adžić.
"Pokušaćemo  radove da završimo u što kraćem roku, očekujem da bi sve ono što smo planirali trebalo da završimo do kraja oktobra", rekao je načelnik Adžić."Sve ovo radimo u interesu građana  i poboljšanja uslova života na području cijele opštine, da ljudi ostanu da žive na svojim gazdinstvima, a sve u interesu opstanka na području opštine, jer samo tako ćemo sačuvati Gradišku i Republiku Srpsku", istakao je načelnik Adžić.

 

PUT
Predsjednik Mjesne zajednice Gornji Podgradci, Zvjezdan Panić, istakao je da je, prije rekonstrukcije, putna komunikacija Šinici-Vujići, bila u jako lošem stanju, i da je bilo neophodno da se izvrši potpuna rekonstrukcija.
Mještanin Vladimir Šinik, zahvalio se načelniku opštine Gradiška, Zoranu Adžiću na pomoći koju je pružio mještanima."Ovom svojom gestom, načelnik Adžić je ujedno poručio mladima da ostanu na selu i razvijaju sela,  jer samo tako možemo jačati opštinu Gradiška", istakao je Šinik.

Poslednje ažurirano subota, 30 septembar 2017 18:12