Top 5 razloga zašto se reklamirati kod nas

Top 5 razloga zašto se reklamirati kod nas

      Zašto izabrati Radio Gradišku za svoj reklamni prostor? Top 5 razloga:  

Uvijek najbolje informacije

Uvijek najbolje informacije

Sa nama se informišite o svemu što se dešava u našem gradu, a i dalje...    

Mi pazimo na kvalitet

Mi pazimo na kvalitet

Objektivnost, brzina, istina, aktulnosti i zanimljivosti, naše su mjere za dobar radio.

Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 20.01.2018. godine
 

Login FormBroj posjetioca

Imamo 115 gostiju na mreži


ПРИЈАВЉЕНО 48 СТРАНАКА И 15 НЕЗАВИСНИХ КАНДИДАТА PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika RS, BiH, Svijet
subota, 22 maj 2010 07:47

САРАЈЕВО, 22. МАЈА - Пријаве за овјеру за учешће на општим изборима у октобру, јуче до 17.00 часова, када је истекао рок, поднијело је 48 политичких странака и 15 независних кандидата, изјавила је предсједник Централне изборне комисије /ЦИК/ БиХ Ирена Хаџиабдић.

Од овог броја 13 је нових странака које се до сада нису пријављивале на изборе.

"У Комисији сада слиједи процес провјере. Процес пријаве и овјере странака се мора окончати до 5. јуна. У овом периоду свима који не буду имали задовољавајућу документацију даћемо рок од два дана да исправе те недостатке", навела је Хаџиабдићева.

Хаџиабдићева је у изјави новинарима констатовала да је на овогодишњим изборима дошло до благог опадања броја приспјелих пријава, јер су за опште изборе 2002. поднешене 63, а 2006. године 61 пријава.

Из ЦИК-а БиХ истакли су да је за чланове Предсједништва БиХ пријављено 19 политичких странака и четири независна кандидата.

За Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ кандидатуру је пријавило 36 странака, за предсједника Републике Српске /РС/ такође 36 странака, а за Народну скупштину РС 39 странака.

За Представнички дом Федералног парламента пријављено је 38 странака.

Пријаве за овјеру за учешће на општим изборима у Комисији је раније преузело 67 политичких странака и 27 независних кандидата.                                        

 

Poslednje ažurirano petak, 28 maj 2010 17:30
 
Још нема пријављених кандидата PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika RS, BiH, Svijet
ponedeljak, 17 maj 2010 13:01

БАЊАЛУКА, 17. МАЈА - Ниједна политичка странка ни независни кандидат Централној изборној комисији /ЦИК/ БиХ још нису поднијели пријаву за опште изборе 3. октобра, изјавила је портпарол ЦИК-а Максида Бајрамовић.

Према њеним ријечима, то је уобичајено јер пријаве почињу да пристижу тек посљедњих четири-пет дана, а рок за пријаву политичких странака и независних кандидата је 21. мај до 17.00 часова.

"Тренутно, они се информишу, узимају потребне обрасце и прикупљају документацију која им је потребна за подношење пријава", рекла је Бајрамовићева "Гласу Српске".

Пријаве политичких странака и независних кандидата ЦИК би требало да овјери до 5. јуна, а од 5. до 15. јуна коалиције и листе независних кандидата могу подносити своје пријаве, што ће ЦИК разматрати и овјерити до 22. јуна.

"Од 22. јуна почиње процес подношења кандидатских листи који ће трајати до 5. јула", додала је Бајрамовићева.

Компензацијске листе подносиће се од 30. јула до 4. августа, те би 19. августа ЦИК могао објавити коначне листе кандидата на општим изборима у БиХ.

Говорећи о изрицању административне мјере забране учешћа странкама на октобарским општим изборима, она је навела да забрану учешћа имају Демократска странка, Зелени БиХ, Демократски покрет Српске - Депос, Народна бошњачка странка, Странка бизниса Српске, Брчанска алтернатива Брчко дистрикт БиХ, Партија социјалне правде и Демократски центар.

 

Poslednje ažurirano petak, 28 maj 2010 17:30
 
<< Početak < Prethodna 291 292 293 294 295 Sledeća > Kraj >>

Strana 295 od 295