Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 24.02.2018.
 
MSD RS DANAS URUČIO PREMIJERKI CVIJANOVIĆ PRVI "PASOŠ REPUBLIKE SRPSKE" PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 08 januar 2018 15:24

IMG-daf3c7ec0f26b441b38c91bb229ace39-V

Povodom obilježavanja Dana Republike Srpske, Mladi socijaldemokrati Republike Srpske organizovali su danas na Trgu Krajine u Banjaluci podjelu promotivnih brošura – “pasoša Republike Srpske”, u kojima su oslikani turistički potencijali Srpske.

Prvi pasoš Republike Srpske predsjednik Mladih socijaldemokrata Denis Šulić uručio je predsjednici Vlade Srpske Željki Cvijanović.

“Ovo je jedna kreativna akcija Mladih socijaldemokrata. Na svaki mogući način želimo da privučemo pažnju na ono što jesta najvažnije, a to je Republika Srpska. Mislim da pasoš sadrži sve ono što je potrebno da se dobro promovišemo, ali to nije stvar na kojoj ćemo se zaustaviti. Promocija Republike je zadatak svih, od pojedinaca, medija, političkih organizacija i institucija”, rekla je premijerka Cvijanović.

Šulić je istakao da su Mladi socijaldemokrati podjelom brošura – “pasoša Republike Srpske” počeli sa aktivnostima povodom obilježevanja Dana Republike.

IMG-3744936864aa0b61d3140b5f7264ef3a-V

“Mladi socijaldemokrati su svjesni da Republika Srpska ima velike turističke potencijale. Željeli smo da ovom akcijom promovišemo te turističke potencijale, da pokažemo da Republika Srpska ima mnogo bogatstava koje možemo iskoristiti za razvoj turizma i uopšte za razvoj Republike”, naveo je Šulić.

On je dodao da će sutra, 9. januara, u 11 časova Mladi socijaldemokrati u svim opštinama i gradovima u Srpskoj postaviti svoje štandove na kojima će građanima dijeliti promotivne brošure – "pasoše Republike Srpske".

pasos