Top 5 razloga zašto se reklamirati kod nas

Top 5 razloga zašto se reklamirati kod nas

      Zašto izabrati Radio Gradišku za svoj reklamni prostor? Top 5 razloga:  

Uvijek najbolje informacije

Uvijek najbolje informacije

Sa nama se informišite o svemu što se dešava u našem gradu, a i dalje...    

Mi pazimo na kvalitet

Mi pazimo na kvalitet

Objektivnost, brzina, istina, aktulnosti i zanimljivosti, naše su mjere za dobar radio.

Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 03.03.2018.
 

Login FormBroj posjetioca

Imamo 66 gostiju na mreži
BiH NEĆE RATIFIKOVATI UGOVOR O GRANICI SA HRVATSKOM PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika RS, BiH, Svijet
sreda, 21 avgust 2013 13:30

Srpski član Predsjedništva BiH, Nebojša Radmanović, poručio je da BiH neće ratifikovati Ugovor o granici sa Hrvatskom, jer nije dobar za Republiku Srpsku. On je naglasio da je nepovoljno riješena granica na rijeci Uni.

Radmanović smatra da bi za BiH trebalo da bude zabrinjavajuća izjava hrvatskog premijera, Zorana Milanovića, koji je rekao da Zagreb "nema sagovornika u BiH" za ratifikaciju Ugovora o granici. Podsjetio je da su Ugovor o granici mimo zvaničnih procedura i potuno nelegalno 1999. godine potpisali tadašnji predsjednik Hrvatske, Franjo Tuđman i predsjedavajući Predsjedništva BiH, Alija Izetbegović. 

"Taj ugovor nikada nije ratifkovan, a Hrvatska je prošle godine pokrenula to pitanje, na šta je BiH adekvatno reagovala. Podsjećam, za pokretanje procedure, za usvajanje i ratifikaciju međunarodnih ugovora nadležno je jedino Predsjedništvo BiH. O tome mora da se razgovara sa Predsjedništvom", naglasio je srpski član Predsjedništva BiH. 

Oni ministri iz BiH, upozorava Radmanović, koji pričaju o mostu za Pelješac i o koridoru preko BiH, to čine potpuno neovlašćeno, čime zbunjuju javnost u BiH i kvare odnose sa susjedima. 

Srpski član Predsjedništva BiH takođe je podsjetio da BiH ni sa Crnom Gorom i Srbijom nema potpisan ugovor o granici, što bi trebalo da bude u fokusu narednih diplomatskih inicijativa BiH.