Top 5 razloga zašto se reklamirati kod nas

Top 5 razloga zašto se reklamirati kod nas

      Zašto izabrati Radio Gradišku za svoj reklamni prostor? Top 5 razloga:  

Uvijek najbolje informacije

Uvijek najbolje informacije

Sa nama se informišite o svemu što se dešava u našem gradu, a i dalje...    

Mi pazimo na kvalitet

Mi pazimo na kvalitet

Objektivnost, brzina, istina, aktulnosti i zanimljivosti, naše su mjere za dobar radio.

Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 03.03.2018.
 

Login FormBroj posjetioca

Imamo 67 gostiju na mreži
ALEKSANDAR VUČIĆ U ANDRIĆGRADU PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika RS, BiH, Svijet
utorak, 16 jul 2013 15:51

Potpredsjednik Vlade Srbije, Aleksandar Vučić,  podržao je izgradnju i rad Andrićevog instituta, izrazivši nadu da će on postati jedna od najvažnijih institucija srpskog naroda.

"Drago mi je da se Srbija uključila u izgradnju Andrićevog instituta, a moje učešće u ovom procesu jeste činjenica da sam uspio da otkočim neke birokratske barijere kako bi se ubrzao početak njegovog rada", rekao je Vučić  nakon razgovora sa predsjednikom Republike Srpske,  Miloradom Dodikom i direktorom Andrićevog instituta i idejnim tvorcem grada od kamena, Emirom Kusturicom.

Vučić je naveo da se vlast u Srbiji trudi da potroši što je moguće manje novca, ali da novca ima uvijek dovoljno za nacionalne institucije srpskog naroda kao što je Andrićev institut u Andrićgradu.

"Želja i namjera nam je da se sačuvaju tradicija i duhovnost srpskog nacionalnog bića, ne ugrožavajući istovremeno druge narode i poštujući državnost BiH", naglasio je Vučić.

On je rekao da je danas sa predsjednikom Srpske Miloradom Dodikom i režiserom Emirom Kusturicom razgovarao o obilježavanju 100. godišnjice od početka Prvog svjetskog rata u Andrićgradu i Beogradu i nagovjestio podizanje monumentalnog spomen-obilježja u znak sjećanja na ovaj događaj u glavnom gradu Srbije.