Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 20.01.2018. godine
 
SNSD SA KOALICIJOM ĆE NASTAVITI DA RADI U CILJU RAZVOJA OPŠTINE GRADIŠKA PDF Štampa El. pošta
subota, 30 decembar 2017 12:33
Opštinska organizacija Saveza nezavisnih socijaldemokrata organizovala je sinoć u Kulturnom centru u Gradišci tradicionalni Novogodišnji koktel.
 
Predsjednik Opštinske organizacije SNSD Gradiška Zoran Adžić uputio je svim članovima SNSD-a i građanima opštine Gradiška čestitke povodom predstojećih praznika i poželio im uspješnu 2018. godinu.
 
nacelnik
 
Adžić je istakao da su nakon dvogodišnje političke krize u Gradišci i blokade rada lokalnog parlamenta, SNSD i koalicioni partneri preuzeli lokalnu vlast i vrlo brzo uspjeli da formiraju stabilnu koaliciju koja radi u interesu građana i privrednika.
 
On je naglasio da je lokalna vlast u 2017. godini uradila mnogo na izgradnji infrastrukture, jačanju efikasnosti administracije i stvaranju mogućnosti za dalji infrastrukturni, privredni i društveni razvoj, te da će nastaviti da radi u pozitivnom pravcu razvoja opštine Gradiška i u 2018. godini.
 
nacelnik i gosti
 
Novogodišnjem koktelu SNSD-a, osim brojnih članova i rukovodstva opštinske organizacije SNSD Gradiška, prisustvovali su savjetnik predsjednika SNSD-a Milorada Dodika, Milan Ljepojević, predsjednik Regionalnog odbora DNS-a Dane Malešević, zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske Slavko Dunjić i drugi gosti.
Poslednje ažurirano subota, 30 decembar 2017 12:53