Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 24.02.2018.
 
SNSD OPRIJEDJELJEN DA POBJEDI U IZBORIMA ZA SRPSKOG ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BiH I PREDSJEDNIKA SRPSKE PDF Štampa El. pošta
utorak, 12 septembar 2017 11:57

У Етно селу Станишићи код Бијељине, протеклог викенда одржано је дводневно савјетовање Савеза независних социјалдемократа, којем је присуствовало више од 870 чланова Предсједништва, Главног одбора, општинских одбора и одборника СНСД-а из свих градова Републике Српске.

ZMIRIC

Потпредсједник Општинске организације СНСД-а Градишка и члан Главног одбора, Огњен Жмирић рекао је да су се на једном мјесту састали сви позиционирани чланови СНСД-а који су разговарали о политичким активностиим у наредном периоду.

„Морамо мобилисати организацију и посветити се раду са циљем што бољег изборног резултата у 2018. години“, рекао је Жмирић и додао да је задатак свих општинских организација да препознају недостатке и отклоне их, а да предавања која су одржана у Бијељини примјене унутар општинскох одбора.

На савјетовању Савеза независних социјалдемократа предсједник СНСД-а, Милорад Додик , рекао је да је „недвосмислено јасно да је СНСД опредијељен да побиједи на појединачним изборима са српског члана Предсједништва БиХ и предсједника Републике Српске. Што се тиче Парламента Републике Српске, да обезбиједи апсолутну већину избором 50% кандидата СНСД-а, а у Представничком дому парламента БиХ да заједно са коалиционим партнерима обезбиједи 10 посланика који ће несумњиво бити у функцији Републике Српске и одлука у корист Српске.

Poslednje ažurirano sreda, 13 septembar 2017 09:38