Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 24.02.2018.
 
SLAVKO DUNJIĆ IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA OPŠTINSKOG ODBORA UJEDINJENE SRPSKE U GRADIŠCI PDF Štampa El. pošta
petak, 29 decembar 2017 11:00

Na Drugoj izbornoj skupštini Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske za novog predsjednika sinoć izabran narodni poslanik Slavko Dunjić, koji je na tom mjestu nasledio dosadašnjeg predsjednika Tihomira Mihajlovića.

ujedinjena srpska 1

 

Nakon izbora za predsjednika Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske, Dunjić je poručio da će ova satranka na izborima naredne godine biti druga po broju glasova u Gradišci.

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rakao je da je stranka u Gradišci organizovan na vrhunskom nivou, a da su personalne promjene samo priprema za naredne izbore.

“Ujedinjena Srpske je u nepune dvije godine postala jedan od ključnih političkih faktora u Gradišci, od čije saradnje zavisi i razultat budućih izbora za koje samo svi zainteresovani da ih dobije patriotska koalicija”, rekao je Stevandić.

On je naglasio da Ujedinjena Srpska, zajedno sa svim patriotskim strankama, želi da pokaže da Republika Srpska može da odoli svim iskušenjima i da postoje stranke koje će je sačuvati i učiniti još boljom.

Načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić, koji je i predsjednik opštinske organizacije SNSD-a u Gradišci, rekao je da je Ujedinjena Srpksa korektan koalicioni partner i da je doprinjela političkoj stabilnosti u Gradišci.

“SNSD, Ujedinjena Srpska, DNS i Socijalistička partija, pokazuju izuzetnu političku zrelost i želju da se Gradiška infrastukturno, privredno, i na svaki drugi način razvija. Mislim da smo na putu dobre saradnje, koja je u interesu građana i privrednika opštine Gradiška”, naglasio je Adžić.

Izbornoj skupštini Ujedinjene Srpske u Gradišci prisustvovali su članovi republičkog i opštinskog rukovodstva stranke, i gosti.

Poslednje ažurirano petak, 29 decembar 2017 11:07