Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 24.02.2018.
 
PAVIĆ URUČIO ČLANSKE KARTE ZA 100 NOVIH ČLANOVA DNS-a PDF Štampa El. pošta
utorak, 05 decembar 2017 09:04

Predsjednik DNS-a Marko Pavić uručio je sinoć u Gradišci članske karte za novih stotinjak članova, izrazivši zadovoljstvo što su, među mnoštvom stranaka, pažnju poklonili DNS-u.

dns članske karte 1
"To je znak da radimo dobro, da smo na pravom put i da zajedno sa novim članovima možemo postići još bolje rezultate", rekao je Pavić i dodao da je evidentan rast stranke u Gradišci ostvaren, zahvaljujući dobrom radu članova Opštinskog odbora.

On je naveo da je DNS odredio svoj izborni cilj, a to je 100.000 glasova na narednim izborima, 12 do 15 poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, i jedna pojedinačna izborna funkcija - ili predsjednika Republike Srpke ili član Predsjedništva BiH.

"Sa novim članovima moramo razraditi i cilj za izbornu jedinicu u kojoj je Gradiška, a to je jedan direktan poslanik u Narodnoj skupštini i još glasova za kompenzaciju. Mislim da su ti ciljevi zbližili nove i stare članove DNS-a u Gradišci", istakao je Pavić.

dns članske karte 2
Predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Gradiška Vladimir Janković rekao je da se u proteklih godinu dana stranci priključio veliki broj novih članova, pretežno mladih.

"Vidjeli su u DNS-u stranku u kojoj mogu da ostvare svoje ciljeve i to je svima motiv da se što bolje pripremimo za naredne izbore", rekao je Janković.

Člansku kartu zvanično je dobio i Saša Lazić, odbornik u Skupštini opštini Gradiška, koji je prije par mjeseci sa većom grupom ljudi prešao iz SDS-a u DNS.

On je rekao da je u prvom razgovoru sa predsjednikom DNS-a Mrakom Pavićem i predsjednikom Regionalnog odbora stranke Danetom Maleševićem uvidio da je DNS najbolja stranka za njega i ostale bivše članove SDS-a, koji su insistirali na kolektivnom učlanjenju u novu stranku.

dns članske karte 3
Uručenju članskih karata novim članovima DNS-a u Gradišci prisustvovali su potpredsjednici DNS-a Darko Banjac i Dragomir Jovičić, predsjednici regionalnih odbora Dane Malešević i Neđo Trninić i drugi funkcioneri stranke.