Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 03.03.2018.
 
OO DNS-A FORMIRAO IZBORNI ŠTAB
petak, 09 februar 2018 11:02

DnS

Opštinski odbor Demokratskog narodnog saveza Gradiška održao je sinoć sjednicu na kojoj je za šefa opštinskog Izbornog štaba DNS-a, koji broji 23 člana, izabran Mirko Macura.

Predsjednik Opštinskog odbora DNS Gradiška Vladimir Janković rekao je da je formiranje Izbornog štaba prva aktivnost u pripremama gradiškog DNS-a za Opšte izbore, te podsjetio da je i Predsjedništvo Demokratskog narodnog saveza formiralo centralni Izborni štab, na čelu sa potpredsjednikom stranke Dragomirom Jovičićem.

Janković je naveo da su na sjednici kooptirani i novi članovi Opštinskog odbora gradiškog DNS-a koji sada ima 71 člana.

„U prethodnom periodu DNS je formirao i nove mjesne odbore na području opštine Gradiška i trenutno imamo 54 mjesna odbora, čiji su predsjednici članovi Opštinskog odbora. To sve govri da DNS u Gradišci ima konstantni rast broja članova i podrške od strane građana“, rekao je Janković.

On je naglasio da je cilj gradiškog DNS-a da doprinese ukupnom rezultatu stranke na Opštima izborima, te da jedan od sedam izabranih poslanika, koliko se bira za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz izborne jedinice Gradiška, Laktaši, Srbac i Prnjavor,  bude sa liste Demokratskog narodnog saveza.

DNS1

Poslednje ažurirano petak, 09 februar 2018 14:25