Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 27.01.2018.
 
ODRŽANA TREĆA IZBORNA KONFERENCIJA AKTIVA ŽENA OO SNSD GRADIŠKA PDF Štampa El. pošta
nedelja, 29 oktobar 2017 14:32

snsd 3

Na 3. Izbornoj konferenciji Aktiva žena Opštinske organizacije SNSD-a Gradiška, održanoj danas u Kulturnom centru Gradiška, podršku novoizabranih članica Opštinske organizacije Aktiva žena još jednom je dobila Ranka Perić-Romić koja će i u narednom periodu obavljati odgovornu funkciju predsjednice Aktiva žena SNSD-a Gradiška.

Ranka Perić-Romić je istakla je da će u narednom periodu nastojati opravdati ukazano povjerenje žena koje su glasale za nju i dodala da će aktivnosti usmjeriti na jačanje aktiva žena i jačanje uloge žene u politici. Prema njenim riječima, u fokusu rada biće pronatalitetna politika i podizanje svijesti o kupovini domaćih proizvoda, s ciljem da se osnaži privreda Republike Srspke.

Predsjednica Aktiva žena SNSD-a Republike Srpske, Nada Tešanović, istakla je da ima puno povjerenje u Aktiv žena SNSD-a Gradiška i da im daje punu podršku i dodala da su žene najveća snaga SNSD-a . Prema njenim riječima, bez žena SNSD ne bi bio uspješan kao sada.

Predsjednik Opštinske organizacije SNSD-a Gradiška, Zoran Adžić istakao je da SNSD i statutarno i realno daje veliki značaj ženama u politici i naglasio da je Aktiv žena OO SNSD-a Gradiška jedna od najvećih poluga u aktivizmu i radu na terenu. Adžić je istakao da su žene SNSD-a Gradiška pokazale da su dominantne u društvenom, političkom i u privrednom životu.

Poslednje ažurirano nedelja, 29 oktobar 2017 16:19