Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 24.02.2018.
 
ODBORNIK SAŠA LAZIĆ I 11 BIVŠIH ČLANOVA SDS-a PREŠLI U DNS PDF Štampa El. pošta
petak, 15 septembar 2017 12:14

Odbornik u Skupštini opštine Gradiška Saša Lazić i još 11 bivših članova Opštinskog odbora SDS-a postali su danas članovi DNS-a.

dns lazic 1
Na konferenciji za medije, kojoj su prisustvovali i predsjednici regionalnog i opštinskog odbora DNS-a Dane Malešević i Vladimir Janković, Lazić je istakao da su korektno primljeni u DNS-u i da će se narednih dana u ovu stranku učlaniti još najmanje 20 bivših članova opštinskog i mjesnih odobra SDS-a.

"Od danas se osjećamo kao jedno i radićemo u interesu DNS-a, koji ide krupnim koracima ka tome da postane druga stranka na području Gradiške", rekao je Lazić.

dns lazic 2
On je pozvao sve članove SDS-a, koji su ga podržavali, da zajedno sa ostalim članovima DNS-a grade jaču stranku.

Lazić je naglasio da u toku pregovora za pristupanje DNS-u nije bilo nikakve trgovine i "pijace", da su svi korektno prihvaćeni, te da će biti zastupljeni u organima stranke.

"Dostojno ćemo predstavljati DNS, to ćemo u narednom periodu pokazati radom na terenu i uvjerićete se kolika je snaga nas koji dolazimo u DNS", dodao je Lazić.

dns lazic 3
Predsjednik Regionalnog odbora DNS-a Dane Malešević poželio je dobrodošlicu novim članovima "u stranku koja svake godine ima sve više pristalica i značajno raste na svakim izborima".

"Nadam se da ćemo sa ljudima koji su danas pristupili DNS-u znatno ojačati stranku u Gradišci, što će biti i doprinos ukupnom jačanju DNS-a. NJima mogu samo da kažem da će od danas imati sva prva, ali i obaveze, kao i drugi članovi stranke", naglasio je Malešević.

dns lazic 4

Predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Vladimir Janković naveo je da će, pristupanjem odbornik Saše Lazića DNS-u, u odborničkom klubu ove stranke u SO Gradiška sada djelovati četiri odbornika.

"Želim dobrodošlicu svim ljudima koji su danas pristupili stranci, da se u DNS-u osjećaju slobodno i da ispolje svu svoju političku volju koju nisu mogli u proteklom periodu", rekao je Janković, koji je i odborniku u lokalnom parlamentu.

Janković je izrazio uvjerenje da će dolaskom novih članova, ali i daljim jačanjem stranke, DNS na narednim izborima biti druga stranka po broju glasova u Gradišci.