Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 20.01.2018. godine
 
ODBORNIK MIRKO PISARIĆ PREŠAO U SNSD PDF Štampa El. pošta
četvrtak, 19 oktobar 2017 14:34

Dosadašnji odbornik stranke Napredna Srpska /NS/ u SO Gradiška Mirko Pisarić novi je član SNSD-a i od sada će djelovati u odborničkom klub ove partije, rečeno je na današnoj konferenciji za novinare Opštinske organizacije SNSD-a Gradiška.

adžić i pisarić 1
Predsjednik OO SNSD-a Zoran Adžić izrazio je zadovoljstvo što mladi i visokoobrazovani ljudi, kao što je Pisarić, pristupaju SNSD-u i naglasio da je Pisarić u proteklom odborničkom djelovanju bio konstruktivan, imao opravdane zahtjeve i realne diskusje, te pokazao da želi dobro svojoj lokalnoj zajednici i da unaprijedi ulogu mladih ljudi u Gradišci.

"Pisarić je ozbiljan mlad čovjek i pravnik koji ima neizmjernu energiju. SNSD i Pisarić su se usaglasili u vizijama razvoja opštine Gradiška. Nije nam cilj da dobijemo još jednog odbornika, to je sekundarno. Cilj nam je da dobijemo mladog čovjeka koji ima želju da radi na razvoju Gradiške", naglasio je Adžić.

Pisarić je rekao da duže vrijeme prati rad SNSD-a, kao najveće političke partije u Gradišci i Republici Srpskoj i da se vidi napredak od dolaska na njeno čelo u Gradišci Zorana Adžića, koji je u svoj tim uključio i mlade ljude.

"Drago mi je što sam dio SNSD-a koja je uređena politička organizacija, što dokazuju i rezulteti proteklih izbora za mjesne zajednice. Da biste bili pobjednik treba da se okružite pobjednicima", istakao je Pisarić.

Pisarić, koji je i u proteklom mandatu bio odbornik gradiškog parlamenta, naveo je da je u godinu dana aktuelnog saziva prihvaćeno više njegovih inicijativa nego za četiri godine manadata prethodne vlasti, što je, takođe, bio razlog pristupanja SNSD-u.

adžić i pisarić 2
Prelaskom Pisarića u redove SNSD-a stranka NS nije više parlamentarna u Gradišci.

Prije dva mjeseca odborničkog mandata odrekao se i Nikola Soldatić, a mandat je dodijeljen sljedećem sa liste NS Stanislavu Kozminčuku koji je svoje političko djelovanje nastavio u stranci Ujedinjena Srpska.