Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 27.01.2018.
 
DUNJIĆ: DEŠAVANJA U PALAMENTU SRPSKE PODSJEĆAJU NA BLOKADU SO GRADIŠKA PDF Štampa El. pošta
utorak, 19 septembar 2017 13:50

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske i zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske Slavko Dunjić rekao je, gostujući u emisiji „Gost u studiju“ Radio Gradiške, da pokušaj opozicije da blokira rada parlamenta Srpske podsjeća na dešavanja u Skupštini opštine Gradiška, kada je skupštinska manjina u prethodne dvije godine blokirala rad loklanog parlamenta.

donjić gost u studiju

„U Gradišci je manjina od 23. februara 2015. godine do lokalnih izbora vršila vlast i sprječavala da se sazove sjednica loklanog parlamenta. Da li bi sada takav scenario trebali da prepišemo i na nivo Republike Srpske? Smatram zbog blokade loklanog parlamenta nije bilo potrebno nikakvo sudovanje, jer su mnoge stvari zbog toga bile zaustavljene“, rekao je Dunji.

On je naglasio da niko nema pravo da blokira rad bilo kog parlamenta, te izrazio uvjerenje da će Narodna skupština Srpske i ubuduće raditi u skladu sa Poslovnikom.

Dunjić je ocijenio da je lokalna uprava u Gradišci, u kojoj su i dva načelnika odjeljenja članovi Ujednjene Srpske, načinila značajne pomake te da je primjetno da je za nepunu godinu dana u oblasti infrastukture, posebno održavanju i asfaltiranju puteva, uradila mnogo više nego prethodna vlast za četiri godine svog mandata.

On je dodao da Ujedinjena Srpska, cijeneći svoje učešće u vlasti, „svijetla obraza“ dočekuje 2018. godinu, kada će svoj sud o radu i aktivnostima svih stranaka dati građani na Opštim izborima.

 

 

Poslednje ažurirano sreda, 20 septembar 2017 12:05