Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 20.01.2018. godine
 
DODIK: PRIORITET GRAĐANA SRPSKE JE STABILNOST REPUBLIKE PDF Štampa El. pošta
sreda, 01 novembar 2017 20:41

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je za građane Srpske najveći prioritet stabilnost Republike, njene nadležnosti, jačina i snaga i veze sa Srbijom.

javna tribina n topola 1


"Građane, takođe, interesuje veći broj radnih mjesta, ali su dominantne teme kako je Srpska pozicionirana u odnosu na BiH", rekao je večeras predsjednik Dodik u Novoj Topoli, gdje je održao javnu tribinu.

Dodik je istakao da je cilj javnih tribina da on kao predsjednik Republike Srpske razgovara sa građanima o političkoj i ekonomskoj situaciji u Srpskoj i BiH i infrastrukturnim projektima.

On je stanovnicima Nove Topole poručio da će na proljeće početi izgradnja četiri kilometra trotoara u ovoj mjesnoj zajednici.

"Cilj je da se rješavaju infrastrukturni problemi da bi se omogućilo otvaranje novih radnih mjesta", zaključio je Dodik.

javna tribina n topola 2
Načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić rekao je da je lokalna vlast pokazala da se u teškim vremenima mogu realizovati infrastrukturni projekti uz pomoć republičke vlasti, koja želi još više da ulaže u ovu opštinu.

"Vrlo brzo će u Agro-industrijskoj zoni u Novoj Topoli početi izgranja velikog tržnog centra. Cilj je da zaposlimo veliki broj mladih ljudi da oni mogu da ostanu da žive na ovim prostorima", dodao je Adžić.

Javnu tribinu u Domu kulture u Novoj Topoli organizovala je Opštinska organizacija SNSD-a Gradiška.

javna tribina n topola 3

Poslednje ažurirano sreda, 01 novembar 2017 20:52