Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 24.02.2018.
 
BROJNE AKTIVNOSTI PRED NOVIM ČLANOVIMA SAVJETA MZ BRESTOVČINA, GORNJI PODGRADCI I BREZIK-LAMINCI PDF Štampa El. pošta
petak, 13 oktobar 2017 11:54

 

PANIĆ I MELNIK

Izrada projektne dokumentacije za izgradnju kanalizacione mreže na području Gornih Podgradaca, najvažniji je projekat koji će se naći pred novim Savjetom ove mjesne zajednice, koji će biti biran u nedjelju 15.oktobra od 9 do 17 časova.

Osim ovog projekta, prema riječima aktuelnog predsjednika Savjeta MZ Gornji Podgradci, Zvjezdana Panića, u narednom periodu neophodno je izvršiti rekonstrukciju elektroenergetske mreže , završiti radove na rekonstrukciji putne infrastrukture ali i proširiti vodovodnu mrežu.

Panić je istakao da je na području ove MZ u proteklih godinu dana urađeno dosta i dodao da je asfaltirano 2 700 metara puta i da je u toku je Projekat rekonstrukcije Doma kulture „Lepa Radić“ koji finansira UNDP. Isto tako obnovljen je bazen Lučice koji je dugo bio zapušten.Panić je dodao da je ostvarena dobra saradnja između lokalne vlasti i predstavnika Mjesne zajednice i pozvao građane da izađu na izbore za članove Savjeta MZ , u nedjelju 15.oktobra.

Proširenje kanalizacione mreže očekuje i novog predsjednika Savjeta Mjesne zajednice Brestovčina .Presjednik Savjeta, Boris Melnik izjavio je da je, osim ovog gorućeg problema, potrebno uvesti rasvjetu u pojedinim dijelovima Mjesne zajednice ali i završiti asfaltiranje ulica. Melnik je naglasio da mnoge stvari u Brestovčini nisu urađene zbog nerazumjevanja i slabe podrške predhode lokalne vlasti. Zato mnogo nade ulaže u sadanšnju lokalnu upravu, ali i građane ove MZ.

Zoran Jokić, predsjednik Savjeta MZ, Brezik-Laminci istakao je da je Savjet ove MZ u proteklom mandatu odradio dosta posla ali bez podrške prethodne lokalne vlasti.”Imali smo lošu saradnju sa bivšom skupštinskom većinom i tadašnjim načelnikom opštine”, rekao je Jokić i dodao da su u protekle četiri godine podnijeli više d 150 zahtjeva i na nisu dobili nikakve odgovore na njih .

Izbori za članove Savjeta mjesnih zajednica na području opštine Gradiška biće održani u nedjelju 15.oktobra 2017.godine, od 9 do 17 časova u 56 mjesnih zajednica na području opštine Gradiška.

 

Poslednje ažurirano petak, 13 oktobar 2017 11:59