Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 24.02.2018.
 
AKTUELNI ČAS POSVEĆEN VELJKU ČUBRILOVIĆU PDF Štampa El. pošta
sreda, 02 avgust 2017 07:40

Povodom Dana sjećanja na heroje Prvog svjetskog rata, Mladi socijaldemokrati opštine Gradiška  održali su juče "Aktuelni čas" kojim su odali počast gradiškom heroju, Veljku Čubriloviću.

Predsjednik Mladih socijaldemorata OO Gradiška, Nevena Rakić je istakla da su MSD na "Aktuelnom času" donijeli zaključak o pokretanju inicijative za promjenu naziva Kulturnog centra Gradiška u Kulturni centar "Veljko Čubrilović".

nevena rakic aktuelni cas

Rakićeva je rekla da je "Aktuelni čas" jedna u nizu aktivnosti MSD-a vezanih za očuvanje kulture, tradicije i obilježja srpskog naroda i dodala da su se Mladi socijaldemokrati ovim časom pridružili članovima Mlade garde jedinstvene Rusije i Unije mladih Srpske napredne stranke iz Srbije u obilježavanju 1. avgusta, datuma kad je Njemačka prije 103 godine objavila rat Rusiji.

Na “Aktuelnom času” o narodnim herojima i sjećanju na žrtvu koju je podnio srpski narod za slobodu ne samo Srbije nego i Evrope, prisutnima su govorili, predsjednik MSD-a OO Gradiška, Nevena Rakić i potpredsjednik, Marko Šukalo.