Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 24.02.2018.
 
11. RADOVNA SJEDNICA SO GRADIŠKA 28. NOVEMBRA PDF Štampa El. pošta
petak, 24 novembar 2017 15:55

Jedanaesta redovna sjednica Skupštine opštine Gradiška biće održana u utorak, 28.novembra, sa početkom u 10 časova.

skupstina najava 28 11

Na dnevnom redu sjednice je 30 tačaka, a odbornici će razmatrati nacrte Programa rada Skupštine opštine za narednu godinu, Rebalansa budžeta za 2017. i Budžeta Opštine Gradiška za 2018. godinu.

Na dnevnom redu su i nacrti Plana kapitalnih ulaganja u opštini Gradiška i Akcionog plana implementacije Strategije razvoja opštine Gradiška, te nacrti programa zajedničke komunalne potrošnje i uređenja građevinskog zemljišta za narednu godinu.

Odbornici će razmatrati i nacrte programa tekućeg održavanja i rekonstrukcije lokalnih i nekategorisanih puteva i hidromeliorecionog sistema, podrške razvoju poljoprivrede i preduzetništva, te nacrte programa  korišćenja sredstava od nakanada za promjenu namjene poljoprivrednog zemljišta i podsticaja ekonomskom razvoju i zapošljavanju za 2018. godinu.

Na dnevnom redu naći će se i nacrti planova utroška sredstava od koncesionih naknada i naknada po osnovu korišćenja šuma i šumskog zemljišta, te nacrti programa socijalne zaštite, boračko-invalidske i zaštite civilnih žrtava rata, zaštite od požara, razvoja civilne zaštite i finansiranja sporta na području opštine Gradiška za 2018. godine.

Odbornici će razmatrati i informacije o funkcionisanju mjesnih zajednica na području opštine Gradiška i stanju u Fudbalskom klubu „Kozara“, te Prijedlog Zaključka o davanju saglasnosti na Odluku KP „Vodovod“ o metodologiji priključenja i isključenja korisnika, sa tarifnim sistemom.

Na dnevnom redu je i Prijedlog Odluke o poslovnim zgradama, prostorima, društvenim domovima i drugim nepokretnostima u svojini opštine Gradiška, te prijedlozi odluka o utvrđivanju visine naknada članovima Nadzornog odbora JP Sportski centar „Servicijum“ Gradiška, obuci odbornika Skupštine opštine, Inicijativa za postavljanje spomenika svešteniku i narodnom poslaniku Dušanu Subotiću, prijedlozi akata iz oblasti imovinsko-pravnih odnosa i odbornička pitanja.

Radio Gradiška će direktno prenositi 11. redovnu sjednicu Skupštine opštine Gradiška.

Poslednje ažurirano subota, 25 novembar 2017 11:13