Top 5 razloga zašto se reklamirati kod nas

Top 5 razloga zašto se reklamirati kod nas

      Zašto izabrati Radio Gradišku za svoj reklamni prostor? Top 5 razloga:  

Uvijek najbolje informacije

Uvijek najbolje informacije

Sa nama se informišite o svemu što se dešava u našem gradu, a i dalje...    

Mi pazimo na kvalitet

Mi pazimo na kvalitet

Objektivnost, brzina, istina, aktulnosti i zanimljivosti, naše su mjere za dobar radio.

Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 24.02.2018.
 

Login FormBroj posjetioca

Imamo 43 gostiju na mreži


NA IZBORE ZA SAVJETE MJESNIH ZAJEDNICA IZAŠLO 9.454 BIRAČA PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika Gradiška
nedelja, 15 oktobar 2017 18:07

izbori

Na području opštine Gradiška danas su održani izbori za članove Savjeta mjesnih zajednica, na kojima je glasalo ukupno 9.454 birača ili 16,93 odsto od ukupno 55.853 birača upisana u birački spisak.

Predsjednik Opštinske izborne komisije Nada Živković potvrdila je da su izbori u svih 56 mjesnih zajednica održani bez probleme i incidenata.

 

Poslednje ažurirano nedelja, 15 oktobar 2017 18:26
 
USVOJENE IZMJENE I DOPUNE ZAKONA O JMBG PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika RS, BiH, Svijet
četvrtak, 18 jul 2013 19:48

Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH danas je po hitnom postupku, bez mogućnosti amandmanskog djelovanja, usvojio Prijedlog zakona o izmjeni i dopuni Zakona o jedinstvenom matičnom broju.

Prijedlogom zakona o izmjeni i dopuni Zakona o jedinstvenom matičnom broju BiH, koji je juče jednoglasno utvrdio Savjet ministara, registraciona područja prilagođena su teritorijalnoj organizaciji BiH, u skladu sa Ustavom BiH i Izbornim zakonom.

Unutar entitetskih linija definisano je devet registracionih područja - tri u Republici Srpskoj, jedan u Brčko distriktu i pet u Federaciji BiH.

Usvojenim zakonskim prijedlogom definisano je da jedinstveni matični brojevi izdati prema dosadašnjim propisima ne podliježu promjeni.

 
BROJNE AKTIVNOSTI PRED NOVIM ČLANOVIMA SAVJETA MZ BRESTOVČINA, GORNJI PODGRADCI I BREZIK-LAMINCI PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika Gradiška
petak, 13 oktobar 2017 11:54

 

PANIĆ I MELNIK

Izrada projektne dokumentacije za izgradnju kanalizacione mreže na području Gornih Podgradaca, najvažniji je projekat koji će se naći pred novim Savjetom ove mjesne zajednice, koji će biti biran u nedjelju 15.oktobra od 9 do 17 časova.

Osim ovog projekta, prema riječima aktuelnog predsjednika Savjeta MZ Gornji Podgradci, Zvjezdana Panića, u narednom periodu neophodno je izvršiti rekonstrukciju elektroenergetske mreže , završiti radove na rekonstrukciji putne infrastrukture ali i proširiti vodovodnu mrežu.

Panić je istakao da je na području ove MZ u proteklih godinu dana urađeno dosta i dodao da je asfaltirano 2 700 metara puta i da je u toku je Projekat rekonstrukcije Doma kulture „Lepa Radić“ koji finansira UNDP. Isto tako obnovljen je bazen Lučice koji je dugo bio zapušten.Panić je dodao da je ostvarena dobra saradnja između lokalne vlasti i predstavnika Mjesne zajednice i pozvao građane da izađu na izbore za članove Savjeta MZ , u nedjelju 15.oktobra.

Proširenje kanalizacione mreže očekuje i novog predsjednika Savjeta Mjesne zajednice Brestovčina .Presjednik Savjeta, Boris Melnik izjavio je da je, osim ovog gorućeg problema, potrebno uvesti rasvjetu u pojedinim dijelovima Mjesne zajednice ali i završiti asfaltiranje ulica. Melnik je naglasio da mnoge stvari u Brestovčini nisu urađene zbog nerazumjevanja i slabe podrške predhode lokalne vlasti. Zato mnogo nade ulaže u sadanšnju lokalnu upravu, ali i građane ove MZ.

Zoran Jokić, predsjednik Savjeta MZ, Brezik-Laminci istakao je da je Savjet ove MZ u proteklom mandatu odradio dosta posla ali bez podrške prethodne lokalne vlasti.”Imali smo lošu saradnju sa bivšom skupštinskom većinom i tadašnjim načelnikom opštine”, rekao je Jokić i dodao da su u protekle četiri godine podnijeli više d 150 zahtjeva i na nisu dobili nikakve odgovore na njih .

Izbori za članove Savjeta mjesnih zajednica na području opštine Gradiška biće održani u nedjelju 15.oktobra 2017.godine, od 9 do 17 časova u 56 mjesnih zajednica na području opštine Gradiška.

 

Poslednje ažurirano petak, 13 oktobar 2017 11:59
 
SMIJENJEN DIREKTOR STUDENTSKOG CENTRA "NIKOLA TESLA"BANJALUKA PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika RS, BiH, Svijet
četvrtak, 18 jul 2013 19:42

 Vlada Republike Srpske razriješila je danas Milana Komljenovića dužnosti direktora Javne ustanove Studentski centar "Nikola Tesla" Banjaluka i za vršioca dužnosti direktora ove ustanove imenovala Zorana Babića.

Radmila Pejić razriješena je dužnosti pomoćika direktora - glavnog republičkog prosvjetog inspektora u Republičkoj upravi za inspekcijske poslove, a za vršioca dužnosti je postavljen Goran Aljotić, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Vlada razriješila i Svjetlanu Blagojević dužnosti direktora Javne ustanove Dječiji dom "Rada Vranješević" i za vršioca dužnosti imenovala Vladimira Kajkuta.

 
UPUTSTVO ZA GLASANJE ZA ČLANOVE SAVJETA MJESNIH ZAJEDNICA PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika Gradiška
petak, 13 oktobar 2017 10:11

IZBORI MZ

Izbori za članove Savjeta mjesnih zajednica na području opštine Gradiška biće održani u nedelju 15. oktobra 2017. godine, od 9 do 17 časova.

Na glasačkom listiću, na kojem se nalazi i broj članova Savjeta koji se bira za tu Mjesnu zajednica, nalazi se i uputstvo za glasanje.

-Glasanje se vrši stavljanjem znaka ”X” u kvadrat ispred rednog broja i imena kandidata.

-Glasati možete za najviše onoliko kandidata koliko se bira za tu Mjesnu zajednicu.

Opština Gradiška obrazovala je 56 Mjesnih zajednica, a broj članova Savjeta je 5 ili 7 ili 9, zavisno od broja birača u toj Mjesnoj zajednici.

Poslednje ažurirano petak, 13 oktobar 2017 11:20
 
JEDNOGLASNO UTVRĐEN PRIJEDLOG ZAKONA O JMB PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika RS, BiH, Svijet
sreda, 17 jul 2013 11:25

Savjet ministara BiH danas je jednoglasno utvrdio Prijedlog zakona o izmjeni i dopuni Zakona o jedinstvenom matičnom broju, koji će biti upućen u hitnu parlamentarnu proceduru, kako bi se sistematski riješilo pitanje izdavanja matičnih brojeva.

Prijedlogom ovog zakona registraciona područja prilagođena su teritorijalnoj organizaciji BiH u skladu sa Ustavom BiH i Izbornim zakonom, što znači da ima devet područja unutar entitetskih linija i Brčko distrikta i to tri u Republici Srpskoj, jedan u Brčko distriktu i pet u Federaciji BiH. 

Prijedlogom zakona o izmjeni i dopuni Zakona o jedinstvenom matičnom broju definisano je da jedinstveni matični brojevi izdati po dosadašnjim propisima ne podliježu promjeni, saopšteno je iz Savjeta ministara BiH. 

Poslednje ažurirano sreda, 17 jul 2013 11:26
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 9 od 295