Top 5 razloga zašto se reklamirati kod nas

Top 5 razloga zašto se reklamirati kod nas

      Zašto izabrati Radio Gradišku za svoj reklamni prostor? Top 5 razloga:  

Uvijek najbolje informacije

Uvijek najbolje informacije

Sa nama se informišite o svemu što se dešava u našem gradu, a i dalje...    

Mi pazimo na kvalitet

Mi pazimo na kvalitet

Objektivnost, brzina, istina, aktulnosti i zanimljivosti, naše su mjere za dobar radio.

Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 24.02.2018.
 

Login FormBroj posjetioca

Imamo 41 gostiju na mreži


ODBORNIK MIRKO PISARIĆ PREŠAO U SNSD PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika Gradiška
četvrtak, 19 oktobar 2017 14:34

Dosadašnji odbornik stranke Napredna Srpska /NS/ u SO Gradiška Mirko Pisarić novi je član SNSD-a i od sada će djelovati u odborničkom klub ove partije, rečeno je na današnoj konferenciji za novinare Opštinske organizacije SNSD-a Gradiška.

adžić i pisarić 1
Predsjednik OO SNSD-a Zoran Adžić izrazio je zadovoljstvo što mladi i visokoobrazovani ljudi, kao što je Pisarić, pristupaju SNSD-u i naglasio da je Pisarić u proteklom odborničkom djelovanju bio konstruktivan, imao opravdane zahtjeve i realne diskusje, te pokazao da želi dobro svojoj lokalnoj zajednici i da unaprijedi ulogu mladih ljudi u Gradišci.

"Pisarić je ozbiljan mlad čovjek i pravnik koji ima neizmjernu energiju. SNSD i Pisarić su se usaglasili u vizijama razvoja opštine Gradiška. Nije nam cilj da dobijemo još jednog odbornika, to je sekundarno. Cilj nam je da dobijemo mladog čovjeka koji ima želju da radi na razvoju Gradiške", naglasio je Adžić.

Pisarić je rekao da duže vrijeme prati rad SNSD-a, kao najveće političke partije u Gradišci i Republici Srpskoj i da se vidi napredak od dolaska na njeno čelo u Gradišci Zorana Adžića, koji je u svoj tim uključio i mlade ljude.

"Drago mi je što sam dio SNSD-a koja je uređena politička organizacija, što dokazuju i rezulteti proteklih izbora za mjesne zajednice. Da biste bili pobjednik treba da se okružite pobjednicima", istakao je Pisarić.

Pisarić, koji je i u proteklom mandatu bio odbornik gradiškog parlamenta, naveo je da je u godinu dana aktuelnog saziva prihvaćeno više njegovih inicijativa nego za četiri godine manadata prethodne vlasti, što je, takođe, bio razlog pristupanja SNSD-u.

adžić i pisarić 2
Prelaskom Pisarića u redove SNSD-a stranka NS nije više parlamentarna u Gradišci.

Prije dva mjeseca odborničkog mandata odrekao se i Nikola Soldatić, a mandat je dodijeljen sljedećem sa liste NS Stanislavu Kozminčuku koji je svoje političko djelovanje nastavio u stranci Ujedinjena Srpska.

 
SRS RS :POZIV POLICIJI DA RADI ZA NAROD, A NE ZA KRIMINALCE PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika RS, BiH, Svijet
utorak, 23 jul 2013 07:58

Da stvar bude gora, reakcija rukovodstva Univerziteta i pojedinih studentskih predstavnika potpuno izostala, saopšteno je iz SRS Republike Srpske.

Pozivamo Policiju Srpske da umjesto što izvršava partijske zadatke vladajućeg SNSD-a i radi na zaštiti lika i djela lica najodgovornijih zato što većina građana ove zemlje egzistira na ivici bijede, radi svoj posao i obračuna se sa kriminalom s kojim se susrećemo na svakom koraku, navodi se u saopštenju.

Radikali kažu da se privođenjem dvojice studenata i prethodnim saslušavanjem novinara Željka Raljića, a sve zbog navodnog razotkrivanja lica koja su u Banjaluci lijepila plakate kojima se Milorad Dodik i njegovi najbliži saradnici prozivaju zbog kriminala i korupcije, umjesto da se obračunava sa kriminalom i korupcijom, policija otvoreno stavila u službu partijskih i ličnih interesa pojedinaca i izgubila svaki kredibilitet kod građana Republike Srpske.

Korištenjem policije, da joj sijanjem sile i straha štiti i gradi ugled kojeg nema, vladajuća vrhuška je pokazala koliko se plaši vlastitog naroda. Koliko razloga za takav strah treba da imaju, sam Milorad Dodik i ostala lica sa „potjrenica“ kojima je prije par dana oblijepljenja Banjaluka, najbolje znaju nakon svega što su proteklih godina svoje vladavine priredili ovom narodu, od desetina hiljada nezaposlenih, umanjenih plata i penzija, otetih prirodnih resursa izgubljnih stotina miliona maraka na raznim projektima, od kojih su najviše koristi imala isključivo lica koje su prozvana na plakatima, rečeno je u saopštenju SRS.

Slanjem policije da hapsi i maltretira studente i novinare ova vlast je silom ustala na vlastiti narod čime je priznala svoj potpuni politički poraz.

Vlast na ovaj način pokazuje da je potpuno svjesna da više ne može računati na glasove ovog naroda i sada joj je jedino preostalo da korištenjem sile pokuša bar djelimično zataškati svoja nadjela i koliko toliko olakšati svoj položaj pred onim što neminovno donose promjene koje dolaze, stoji na kraju saopštenja.

 
SNSD APSOLUTNI POBJEDNIK IZBORA ZA MJESNE ZAJEDNICE PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika Gradiška
četvrtak, 19 oktobar 2017 14:30

Predsjednik Opštinske organizacije SNSD-a Gradiška Zoran Adžić zahvalio je danas građanima koji su na prethodnim izborima za savjete mjesnih zajednica dali apsolutnu podršku kandidatima SNSD-a.

snsd izbori za mz
Adžić je naveo da je od 56 mjesnih zajednica na području opštine Gradiška SNSD osvojio većinu mjesta u savjetima 41 mjesne zajednice, od kojih su u 31 svi članovi Savjeta iz ove partije.

On je dodao da će, zbog nedovoljne izlaznosti, izbori biti ponovljeni u Mjesnoj zajednici Obradovac.

"Na izborima je birano 316 članova savjeta mjesnih zajednica, a izabrano je 228 iz SNSD-a", naveo je Adžić na konferenciji za novinare.

On je naglasio da ovaj izborni razultat predstavlja obavezu SNSD-u da građanima uzvrati djelima na terenu, kvalitetnim radom lokalne uprave i ulaganjima u infrastukturu na cijelom području opštine Gradiška.

"Predsjednici mjesnih zajednica pisali su zahtjeve bivšoj vlasti, ali im lokalna uprava nije odgovarala. Želimo da podstaknemo dvosmjernu komunikaciju, da se dogovaramo, da potrebe graćana pretvorimo u projekte, koje ćemo realizovati", rekao je Adžić.

Na području opštine Gradiška 15. oktobra održani su izbori za članove savjeta mjesnih zajednica na kojima je glasalo 9.454 birača ili 16,93 odsto od ukupno 55.853 upisanih u birački spisak.

Zbog nedovoljne izlaznosti, izbori za članove Savjeta Mjesne zajednice Obradovac ponovo će biti održani 5. novembra.

Poslednje ažurirano četvrtak, 19 oktobar 2017 14:34
 
ŠUKALO: USKORO SVE JASNO O NAPREDNJACIMA U SRPSKOJ PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika RS, BiH, Svijet
subota, 20 jul 2013 16:29

Adam Šukalo je predsjednik Srpske napredne stranke u Republici Srpskoj, a uskoro će sve biti jasno o naprednjacima u Srpskoj.
"Svima kojima je bliska ideja naprednjaka u Republici Srpskoj neka se još malo strpe i biće sve jasno", poručio je, predsjednik SNS-a, Adam Šukalo. 

On je izjavio da što se tiče njegovog statusa u SNS-u, svi koje to interesuje mogu se informisati u institucijama koje vode sudski registar i koje objavljuju ko predstavlja koju političku organizaciju. 

Šukalo je dodao da nema komentar na izjave pojedinaca koji, kako je rekao, izjavljuju određene stvari u ime SNS-a, a "nemaju veze sa stavom stranke". 

Poslednje ažurirano subota, 20 jul 2013 17:50
 
KRČMAR NAPUSTIO SDS? PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika Gradiška
četvrtak, 19 oktobar 2017 14:14

krcmar 1

Visoki funkcioner SDS-a i poslanik u Predstavničkom domu parlamenta BiH Đorđo Krčmar napustio je ovu stranku, saznaje Srna iz izvora bliskih SDS-u Gradiška.

Krčmar, koji se otvoreno protivio politici predsjednika SDS-a Vukote Govedarice, jedan je od uglednijih funkcionera SDS-a koji je ovoj stranci donosio veliki broj glasova.


Izvor:SRNA

Poslednje ažurirano četvrtak, 19 oktobar 2017 15:31
 
POLICIJA PRIVELA DVA STUDENTA ZBOG PLAKATA PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika RS, BiH, Svijet
subota, 20 jul 2013 15:23

Policija RS privela je danas oko 13 časova dvojicu studenata Univerziteta u Banjaluci.
Prema saznajima portala Istinito, studenti Draženko Gončin i Igor Macanović privedeni su u okviru istrage koju MUP RS sprovodi povodom plakata o takozvanom "Laktaškom klanu", koji su prekjuče osvanuli u više banjalučkih naselja.
Igor Macanović je predsjednik Skupštine studenata Studentskog centra "Nikola Tesla" i jedan od vođa studentskih protesta održanih početkom juna u Banjaluci.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 8 od 295