Top 5 razloga zašto se reklamirati kod nas

Top 5 razloga zašto se reklamirati kod nas

      Zašto izabrati Radio Gradišku za svoj reklamni prostor? Top 5 razloga:  

Uvijek najbolje informacije

Uvijek najbolje informacije

Sa nama se informišite o svemu što se dešava u našem gradu, a i dalje...    

Mi pazimo na kvalitet

Mi pazimo na kvalitet

Objektivnost, brzina, istina, aktulnosti i zanimljivosti, naše su mjere za dobar radio.

Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 24.02.2018.
 

Login FormBroj posjetioca

Imamo 42 gostiju na mreži


ODRŽANA TREĆA IZBORNA KONFERENCIJA AKTIVA ŽENA OO SNSD GRADIŠKA PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika Gradiška
nedelja, 29 oktobar 2017 14:32

snsd 3

Na 3. Izbornoj konferenciji Aktiva žena Opštinske organizacije SNSD-a Gradiška, održanoj danas u Kulturnom centru Gradiška, podršku novoizabranih članica Opštinske organizacije Aktiva žena još jednom je dobila Ranka Perić-Romić koja će i u narednom periodu obavljati odgovornu funkciju predsjednice Aktiva žena SNSD-a Gradiška.

Ranka Perić-Romić je istakla je da će u narednom periodu nastojati opravdati ukazano povjerenje žena koje su glasale za nju i dodala da će aktivnosti usmjeriti na jačanje aktiva žena i jačanje uloge žene u politici. Prema njenim riječima, u fokusu rada biće pronatalitetna politika i podizanje svijesti o kupovini domaćih proizvoda, s ciljem da se osnaži privreda Republike Srspke.

Predsjednica Aktiva žena SNSD-a Republike Srpske, Nada Tešanović, istakla je da ima puno povjerenje u Aktiv žena SNSD-a Gradiška i da im daje punu podršku i dodala da su žene najveća snaga SNSD-a . Prema njenim riječima, bez žena SNSD ne bi bio uspješan kao sada.

Predsjednik Opštinske organizacije SNSD-a Gradiška, Zoran Adžić istakao je da SNSD i statutarno i realno daje veliki značaj ženama u politici i naglasio da je Aktiv žena OO SNSD-a Gradiška jedna od najvećih poluga u aktivizmu i radu na terenu. Adžić je istakao da su žene SNSD-a Gradiška pokazale da su dominantne u društvenom, političkom i u privrednom životu.

Poslednje ažurirano nedelja, 29 oktobar 2017 16:19
 
SDS TRAŽI OSTAVKU MINISTRA JOVIČIĆA PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika RS, BiH, Svijet
subota, 27 jul 2013 18:01

Predsjednik SDS-a, Mladen Bosić, zatražio je danas ostavku ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske, Radislava Jovičića, zbog, kako je naveo, korišćenja brutalne i neprimjerene sile protiv porodice Vulić, kao i zbog nedavnog privođenja i zastrašivanja novinara i studenata.
Bosić je napomenuo da je Jovičić imao podršku SDS-a na početku svog mandata, kada se činilo da će obavljati profesionalno i nepristrasno svoj posao, ali da je "sada jasno da je potpao pod direktan uticaj politike i novopečenih bogataša". 

"Stavljanjem policije u zaštitu interesa onih koji su pljačkali narod, ministar je ponizio i srozao ugled institucije Policije Republike Srpske", naveo je Bosić. 

On je podsjetio da je Policija Srpske bila uz narod kada je Republika stvarana i da je dala ogromne žrtve i doprinos njenom nastanku, te da je jedan od stubova bezbjednosti i budućeg razvoja Srpske, saopšteno je iz SDS-a. 

"I ovo je dokaz da je neophodno hitno usvojiti Zakon o ispitivanju porijekla imovine i utvrditi na koji način su došli do bogatstva oni čije pare sada štiti vrh SNSD-a i zbog kojih policija tuče i privodi građane", ocijenio je Bosić. 

 
DESETA SJEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE GRADIŠKA BIĆE ODRŽANA U UTORAK, 31. OKTOBRA PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika Gradiška
petak, 27 oktobar 2017 12:04

skupstina

Deseta redovna sjednica Skupštine opštine Gradiška, biće održana u utorak, 31. oktobra.

Među dvadeset jednom tačkom dnevnog reda nalazi se Procjena ugroženosti od elementarne nepogode i druge nesreće na području opštine Gradiška, Prijedlog etičkog kodeksa za izabrane odbornike u Skupštini opštine, Informacije o stanju u oblasti obrazovanja i  u oblasti predškolskog obrazovanja u školskoj 2016/2017 .godini, kao i Informacija u oblasti veterinarske djelatnosti sa posebnim osvrtom na kretanja zaraznih i parazitskih bolesti životinja na području opštine Gradiška u 2017. godini.

Pred odbornicima će se naći  i Prijedlozi Odluka o komunikaciji između lokalne uprave i građana,  o prijevremenom otkupu druge emisije obveznica javnom ponudom, o reviziji Strategije razvoja opštine Gradiška za period 2014-2020.godine, kao i Prijedlozi Odluka o pristupanju izradi regulacionih planova za naseljeno mjesto Nova Topola, o pristupanju izradi Regulacionog plana“Stadion“, o usvajanju izmjene dijela Urbanističkog projekta“Manjurevi-Stadion-Toplana“, o otpisu potraživanja po osnovu takse za vatrogastvo kao i Prijedlozi Odluka o prenosu vlasništva na osnovnom sredstvu, o dopunama Odluke o stipendiranju studenata na području opštine Gradiška i Priijedlog Odluke o davanju saglasnosti  na povećanje broja djece u vaspitnim grupama.

Sjednica će biti održana u sali za sjednice Skupštine opštine Gradiška  sa početkom u 10 časova.

 
SDS:VLAST ZADUŽILA BANJALUKU ZA VIŠE OD 200 MILIONA MARAKA PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika RS, BiH, Svijet
četvrtak, 25 jul 2013 15:49

Aktuelna vlast zadužila je Banjaluku za više 200 miliona KM, nema novih proizvodnih firmi i investicija, opada vrijednost građevinskih radova, industrijska proizvodnja četiri godine zaredom je u negativnom saldu, a broj penzionera je veći od broja radnika, ukazali su danas predstavnici banjalučkog Gradskog odbora SDS-a.

Potpredsjednik SDS-a i predsjednik Izvršnog odbora Gradskog odbora SDS-a Banjaluka, Ognjen Tadić, ukazuje na potrebu političke konsolidacije u Banjaluci, kako bi se stvorili uslovi za promjenu sadašnje situacije i prevazilaženja brojnih problema koje ima najveći grad u RS, koji "danas nije lider tog entiteta niti njegova ekonomska lokomotiva".

"Vlast u Banjaluci drži jedna mala grupa ljudi, bivših funkcionera Gradskog komiteta Saveza komunista, koja je isključena ne samo od ostatka RS, već i same Banjaluke. Ti se ljudi već sedam-osam godina smjenjuju na različitih funkcijama", rekao je Tadić na konferenciji za novinre u Banjaluci.

SDS podršku za promjenu sadašnjeg stanja traži i od svih stranaka i građana, jer je kranje vrijeme, kaže Tadić, da taj grad dobije poziciju koju zaslužuje.

Već za septembar najavljuje razgovore kako bi našla rješenja za sadašnje probleme.

 
I NEDELJKO BARAĆ NAPUSTIO SDS PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika Gradiška
petak, 20 oktobar 2017 13:49

 

Nakon što je Đorđo Krčmar, poslanik SDS-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH, napustio ovu stranku, to je učinio i Nedeljko Barać, prvi predsjednik Opštinskog odbora SDS-a u Gradišci.

barac

 

"Politika rukovodstva stranke prema starijim članovima stranke je ponižavajuća za nas koji smo osnovali SDS i u najtežim vremenima bili sa njom uz svoj narod", napisao je Barać u pismu koje je poslao Sekretarijatu SDS-a.

Takođe, naglasio je da je nedopustivo da u posljednje vrijeme iz SDS-a odlaze provjereni kadrovi, obrazovani ljudi, borci i invalidi, a da to nikoga ne interesuje.

 

 

IZVOR :  NEZAVISNE NOVINE

Poslednje ažurirano petak, 20 oktobar 2017 14:22
 
NOVINARIMA PONOVO ZABRANJEN ULAZAK NA DEPONIJU U SARAJEVU PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika RS, BiH, Svijet
četvrtak, 25 jul 2013 15:40

Na sarajevskoj gradskoj deponiji u Buća Potoku, gdje je u toku ekshumacija srpskih žrtava iz velike masovne primarne i sekundarne grobnice, danas ponovo nije dozvoljen pristup novinarima.

Iako je porodicama nestalih ulaz bio dozvoljen, oni su demonstrativno napustili deponiju, jer je novinarima bilo zabranjeno da prisustvuju ekshumaciji. 

Predsjednik Udruženja porodica zarobljenih i nestalih lica Sarajevsko–romanijske regije Milan Mandić rekao je da je uputio dopis direktoru JKP "Rad", Selimu Babiću, da dozvoli porodicama i novinarskim ekipama da posjete mjesto masovnog ratnog zločina,ali da obezbjeđenje nije dozvolilo ulazak. 

Mandić je naglasio da je dobio dopis iz Službe za odnose sa javnošću preduzeća "Rad" u kome ga obavještavaju da se mora obratiti Tužilaštvu BiH i Agenciji za istrage i zaštitu BiH. On je podsjetio da je u ponedjeljak, 22. jula, kada je počela ekshumacija, Tužilaštvo BiH dozvolilo ulazak, ali da direktor nije dao odobrenje. 

"Ovo se sve radi zbog toga što je mnoge u Sarajevu, koji su bili i koji su sad na vlasti, strah od ove masovne grobnice, koja je primarna i sekundarna", rekao je Mandić, ističući da se na ovaj način želi zataškati zločin nad Srbima. On je poručio da, dok je živ, neće dozvoliti da ovaj zločin bude zataškan. 

Mandić je rekao da je uputio poziv i specijalnom predstavniku EU u BiH Peteru Sorensenu da danas dođe na deponiju i da podršku porodicama nestalih Srba, ali da se on nije pojavio. 

"Pozvao sam ga zbog toga što daje podršku bošnjačkom narodu, što i mi podržavamo, ali tražimo da istu podršku da i srpskom i hrvatskom narodu", dodao je Mandić. 

On je najavio da će se ponovo obratiti direktoru Babiću i da će ponovo za tri dana doći na deponiju, ali da se neće ponovo obraćati Tužilaštvu BiH.  
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 7 od 295