Top 5 razloga zašto se reklamirati kod nas

Top 5 razloga zašto se reklamirati kod nas

      Zašto izabrati Radio Gradišku za svoj reklamni prostor? Top 5 razloga:  

Uvijek najbolje informacije

Uvijek najbolje informacije

Sa nama se informišite o svemu što se dešava u našem gradu, a i dalje...    

Mi pazimo na kvalitet

Mi pazimo na kvalitet

Objektivnost, brzina, istina, aktulnosti i zanimljivosti, naše su mjere za dobar radio.

Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 24.02.2018.
 

Login FormBroj posjetioca

Imamo 58 gostiju na mreži


DUNJIĆ: DEŠAVANJA U PALAMENTU SRPSKE PODSJEĆAJU NA BLOKADU SO GRADIŠKA PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika Gradiška
utorak, 19 septembar 2017 13:50

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske i zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske Slavko Dunjić rekao je, gostujući u emisiji „Gost u studiju“ Radio Gradiške, da pokušaj opozicije da blokira rada parlamenta Srpske podsjeća na dešavanja u Skupštini opštine Gradiška, kada je skupštinska manjina u prethodne dvije godine blokirala rad loklanog parlamenta.

donjić gost u studiju

„U Gradišci je manjina od 23. februara 2015. godine do lokalnih izbora vršila vlast i sprječavala da se sazove sjednica loklanog parlamenta. Da li bi sada takav scenario trebali da prepišemo i na nivo Republike Srpske? Smatram zbog blokade loklanog parlamenta nije bilo potrebno nikakvo sudovanje, jer su mnoge stvari zbog toga bile zaustavljene“, rekao je Dunji.

On je naglasio da niko nema pravo da blokira rad bilo kog parlamenta, te izrazio uvjerenje da će Narodna skupština Srpske i ubuduće raditi u skladu sa Poslovnikom.

Dunjić je ocijenio da je lokalna uprava u Gradišci, u kojoj su i dva načelnika odjeljenja članovi Ujednjene Srpske, načinila značajne pomake te da je primjetno da je za nepunu godinu dana u oblasti infrastukture, posebno održavanju i asfaltiranju puteva, uradila mnogo više nego prethodna vlast za četiri godine svog mandata.

On je dodao da Ujedinjena Srpska, cijeneći svoje učešće u vlasti, „svijetla obraza“ dočekuje 2018. godinu, kada će svoj sud o radu i aktivnostima svih stranaka dati građani na Opštim izborima.

 

 

Poslednje ažurirano sreda, 20 septembar 2017 12:05
 
BOSIĆ: AKO SNSD MISLI DA SU MU U ODBRANI SRPSKE BOLJI PARTNERI SDA, SBB I HDZ NEKA IZBACI SDS PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika RS, BiH, Svijet
petak, 05 jul 2013 16:27

Predsjednik Srpske demokratske stranke, Mladen Bosić, ocijenio je danas da ta stranka nema ništa protiv najava SNSD-a da će ih isključiti iz Savjeta ministara, ako, kako kaže, u SNSD-u misle da će im "bolji partneri u odbrani interesa RS biti SDA, SBB i HDZ".

Onda će SNSD morati da preuzme svu odgovornost za takav svoj čin i SDS neće otežavati situaciju u Sarajevu, poručio je Bosić.

Bosić je naglasio da SNSD treba da kaže da li je i stav te stranke "prijetnja" potpredsjednika SNSD-a, Igora Radojičića o izbacivanju SDS-a iz Savjeta ministara BiH i da li oni time najavljuju prekid platforme dvaju stranaka o zajedničkom nastupu na nivou BiH.

Potvrdio je da nisu ni sa jednom političkom partijom razgovarali o bilo kakvim novim političkim aranžmanima u Sarajevu.

Ipak, čini mu se, kako je kazao, da su takve izjave iz SNSD-a "posljedica njihovih unutrašnjih problema, turbulencija i pada rejtinga".

Potpredsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata, Igor Radojičić, prethodno je rekao da se "svašta kuha" oko Savjeta ministara i da su "glavnu priču zakuhale federalne partije", ali i da bi se moglo desiti da neke stranke "izlete" iz Savjeta ministara BiH.

On je istakao da je dosta partija već ušlo u neke bilateralne razgovore i da je puno toga vezano za federalne vlasti.

 
POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV MIŠKOVIĆA I ĐURAŠKOVIĆA PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika RS, BiH, Svijet
petak, 05 jul 2013 16:20

Specijalni sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv vlasnika "Delta holdinga" Miroslava Miškovića, njegovog sina Marka, vlasnika "Nibens grupe", Mila Đuraškovića i još osam njihovih saradnika, saopštilo je Tužilaštvo za organizovani kriminal.

U optužnici, podignutoj 9. maja, oni se terete da su mahinacijama oštetili putarska preduzeća i budžet Srbije.

Miškovićima i Đuraškoviću se na teret stavlja krivično djelo zloupotreba položaja odgovornog lica u saizvršilaštvu i poreska utaja, a za oba djela je zaprijećena kazna do 10 godina zatvora.

Optužnica je podignuta i protiv Riste Ristića, Milutina Gaševića, Zorana Mihajlovića, Dejana Jevtića, Zdravka Raša i Predraga Filipovića zbog pomaganja u izvlačenju novca iz putarskih preduzeća, a protiv Živojina Petrovića i Jadranke Bardić zbog utaje poreza.

 
ODBORNIK SAŠA LAZIĆ I 11 BIVŠIH ČLANOVA SDS-a PREŠLI U DNS PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika Gradiška
petak, 15 septembar 2017 12:14

Odbornik u Skupštini opštine Gradiška Saša Lazić i još 11 bivših članova Opštinskog odbora SDS-a postali su danas članovi DNS-a.

dns lazic 1
Na konferenciji za medije, kojoj su prisustvovali i predsjednici regionalnog i opštinskog odbora DNS-a Dane Malešević i Vladimir Janković, Lazić je istakao da su korektno primljeni u DNS-u i da će se narednih dana u ovu stranku učlaniti još najmanje 20 bivših članova opštinskog i mjesnih odobra SDS-a.

"Od danas se osjećamo kao jedno i radićemo u interesu DNS-a, koji ide krupnim koracima ka tome da postane druga stranka na području Gradiške", rekao je Lazić.

dns lazic 2
On je pozvao sve članove SDS-a, koji su ga podržavali, da zajedno sa ostalim članovima DNS-a grade jaču stranku.

Lazić je naglasio da u toku pregovora za pristupanje DNS-u nije bilo nikakve trgovine i "pijace", da su svi korektno prihvaćeni, te da će biti zastupljeni u organima stranke.

"Dostojno ćemo predstavljati DNS, to ćemo u narednom periodu pokazati radom na terenu i uvjerićete se kolika je snaga nas koji dolazimo u DNS", dodao je Lazić.

dns lazic 3
Predsjednik Regionalnog odbora DNS-a Dane Malešević poželio je dobrodošlicu novim članovima "u stranku koja svake godine ima sve više pristalica i značajno raste na svakim izborima".

"Nadam se da ćemo sa ljudima koji su danas pristupili DNS-u znatno ojačati stranku u Gradišci, što će biti i doprinos ukupnom jačanju DNS-a. NJima mogu samo da kažem da će od danas imati sva prva, ali i obaveze, kao i drugi članovi stranke", naglasio je Malešević.

dns lazic 4

Predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Vladimir Janković naveo je da će, pristupanjem odbornik Saše Lazića DNS-u, u odborničkom klubu ove stranke u SO Gradiška sada djelovati četiri odbornika.

"Želim dobrodošlicu svim ljudima koji su danas pristupili stranci, da se u DNS-u osjećaju slobodno i da ispolje svu svoju političku volju koju nisu mogli u proteklom periodu", rekao je Janković, koji je i odborniku u lokalnom parlamentu.

Janković je izrazio uvjerenje da će dolaskom novih članova, ali i daljim jačanjem stranke, DNS na narednim izborima biti druga stranka po broju glasova u Gradišci.

 
FORMIRANE 133 OD 142 OPŠTINSKE POPISNE KOMISIJE U SRPSKOJ I BIH PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika RS, BiH, Svijet
petak, 05 jul 2013 16:18

Do danas su formirane 133 od 142 potrebne popisne komisije lokalne samouprave za popis stanovništva i domaćinstava u oktobru ove godine u BiH.

Iz Agencije za statistiku BiH saopšteno je da većina opština ima zakazane sjednice skupština za danas i u ponedjeljak, 8. jula, pa se očekuje da će i preostalih devet lokalnih popisnih komisija biti formirano na vrijeme, odnosno prije 10. jula, kada je planirano objavljivanje oglasa za popisivače i opštinske instruktore.

Centralni popisni biro imaće u utorak, 9. jula, konačne rezultate o formiranju popisnih komisija lokalne samouprave kada će dati mišljenje i preporuke o ovoj i narednim aktivnostima, te informisati javnost i Savjet ministara BiH.

 
SNSD OPRIJEDJELJEN DA POBJEDI U IZBORIMA ZA SRPSKOG ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BiH I PREDSJEDNIKA SRPSKE PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika Gradiška
utorak, 12 septembar 2017 11:57

У Етно селу Станишићи код Бијељине, протеклог викенда одржано је дводневно савјетовање Савеза независних социјалдемократа, којем је присуствовало више од 870 чланова Предсједништва, Главног одбора, општинских одбора и одборника СНСД-а из свих градова Републике Српске.

ZMIRIC

Потпредсједник Општинске организације СНСД-а Градишка и члан Главног одбора, Огњен Жмирић рекао је да су се на једном мјесту састали сви позиционирани чланови СНСД-а који су разговарали о политичким активностиим у наредном периоду.

„Морамо мобилисати организацију и посветити се раду са циљем што бољег изборног резултата у 2018. години“, рекао је Жмирић и додао да је задатак свих општинских организација да препознају недостатке и отклоне их, а да предавања која су одржана у Бијељини примјене унутар општинскох одбора.

На савјетовању Савеза независних социјалдемократа предсједник СНСД-а, Милорад Додик , рекао је да је „недвосмислено јасно да је СНСД опредијељен да побиједи на појединачним изборима са српског члана Предсједништва БиХ и предсједника Републике Српске. Што се тиче Парламента Републике Српске, да обезбиједи апсолутну већину избором 50% кандидата СНСД-а, а у Представничком дому парламента БиХ да заједно са коалиционим партнерима обезбиједи 10 посланика који ће несумњиво бити у функцији Републике Српске и одлука у корист Српске.

Poslednje ažurirano sreda, 13 septembar 2017 09:38
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Strana 11 od 295