Top 5 razloga zašto se reklamirati kod nas

Top 5 razloga zašto se reklamirati kod nas

      Zašto izabrati Radio Gradišku za svoj reklamni prostor? Top 5 razloga:  

Uvijek najbolje informacije

Uvijek najbolje informacije

Sa nama se informišite o svemu što se dešava u našem gradu, a i dalje...    

Mi pazimo na kvalitet

Mi pazimo na kvalitet

Objektivnost, brzina, istina, aktulnosti i zanimljivosti, naše su mjere za dobar radio.

Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 01.07.2017.
 

Login FormBroj posjetioca

Imamo 43 gostiju na mreži


DO 17 ČASOVA NA REFERENDUMU O DANU REPUBLIKE SRPSKE IZJASNILO SE 23 810 GRAĐANA GRADIŠKE PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika Gradiška
nedelja, 25 septembar 2016 23:17

U opštini  Gradiška do 17 .00 časova glasalo je 23 810  glasača ili 42, 97  odsto od ukupno  55 414 građana sa pravom na izjašnjavanje, rekao  je predsjednik Opštinske komisije za sprovođenje referenduma o danu Republike Srpske, Milan Raca.

Glasanje na  području opštine  Gradiška počelo je na vrijeme, u 7.00 časova kada su otvorena sva glasačka mjesta,  rekao je  Raca i dodao da se  izjašnjavanje građana na referendumu  o 9. Januaru -  Danu Republike  Srpske odvija bez problema. Glasanje se održava na 88  glasačkih mjesta, uz izuzetak   galasačkog mjesta  Obradovac 4  gdje će  se glasanje obaviti u osnovnoj školi “Kozarska djeca “.

Poslednje ažurirano nedelja, 25 septembar 2016 23:19
 
BOSIĆ: AKO SNSD MISLI DA SU MU U ODBRANI SRPSKE BOLJI PARTNERI SDA, SBB I HDZ NEKA IZBACI SDS PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika RS, BiH, Svijet
petak, 05 jul 2013 16:27

Predsjednik Srpske demokratske stranke, Mladen Bosić, ocijenio je danas da ta stranka nema ništa protiv najava SNSD-a da će ih isključiti iz Savjeta ministara, ako, kako kaže, u SNSD-u misle da će im "bolji partneri u odbrani interesa RS biti SDA, SBB i HDZ".

Onda će SNSD morati da preuzme svu odgovornost za takav svoj čin i SDS neće otežavati situaciju u Sarajevu, poručio je Bosić.

Bosić je naglasio da SNSD treba da kaže da li je i stav te stranke "prijetnja" potpredsjednika SNSD-a, Igora Radojičića o izbacivanju SDS-a iz Savjeta ministara BiH i da li oni time najavljuju prekid platforme dvaju stranaka o zajedničkom nastupu na nivou BiH.

Potvrdio je da nisu ni sa jednom političkom partijom razgovarali o bilo kakvim novim političkim aranžmanima u Sarajevu.

Ipak, čini mu se, kako je kazao, da su takve izjave iz SNSD-a "posljedica njihovih unutrašnjih problema, turbulencija i pada rejtinga".

Potpredsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata, Igor Radojičić, prethodno je rekao da se "svašta kuha" oko Savjeta ministara i da su "glavnu priču zakuhale federalne partije", ali i da bi se moglo desiti da neke stranke "izlete" iz Savjeta ministara BiH.

On je istakao da je dosta partija već ušlo u neke bilateralne razgovore i da je puno toga vezano za federalne vlasti.

 
DO 13 ČASOVA U GRADIŠCI SE NA REFERENDUMU IZJASNILO 15 638 GRAĐANA PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika Gradiška
nedelja, 25 septembar 2016 23:15

U opštini  Gradiška  do 13.00 časova na referendum o Danu Republike izašlo je 28,22  odsto ili  15 638 građana  od ukupno   55 414   glasača.

Predsjednik opštinske Komisije za sprovođenje referenduma Milan Raca rekao je da se građani opštine  Gradiška   izjašnjavaju na   88   redovna glasačka mjesta.  Izuzetak je glasačko mjesto  Obradovac 4 gdje će se  glasanje obaviti  u osnovnoj školi “ Kozarska djeca”.

 
POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV MIŠKOVIĆA I ĐURAŠKOVIĆA PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika RS, BiH, Svijet
petak, 05 jul 2013 16:20

Specijalni sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv vlasnika "Delta holdinga" Miroslava Miškovića, njegovog sina Marka, vlasnika "Nibens grupe", Mila Đuraškovića i još osam njihovih saradnika, saopštilo je Tužilaštvo za organizovani kriminal.

U optužnici, podignutoj 9. maja, oni se terete da su mahinacijama oštetili putarska preduzeća i budžet Srbije.

Miškovićima i Đuraškoviću se na teret stavlja krivično djelo zloupotreba položaja odgovornog lica u saizvršilaštvu i poreska utaja, a za oba djela je zaprijećena kazna do 10 godina zatvora.

Optužnica je podignuta i protiv Riste Ristića, Milutina Gaševića, Zorana Mihajlovića, Dejana Jevtića, Zdravka Raša i Predraga Filipovića zbog pomaganja u izvlačenju novca iz putarskih preduzeća, a protiv Živojina Petrovića i Jadranke Bardić zbog utaje poreza.

 
NAPREDNA SRPSKA OČEKUJE OD NARODNE SKUPŠTINE RS DA SPROVEDE VOLJU GRAĐANA ISKAZANU NA REFERENDUMU PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika Gradiška
nedelja, 25 septembar 2016 23:13

Poslanik Napredne Srpske u Narodnoj skupštini RS, Adam Šukalo, rekao je danas u Gradišci, gdje se sa porodicom izjasnio o referendumskom pitanju, da očekuju od institucija Republike Srpske, a prije svega od Narodne Skupštine RS da sprovede volju naroda na referendumskom izjašnjavanju.

’’ Ovim putem želimo da poručimo svim institucijama u RS da se ne poigravaju sa voljom naroda i da u nijednom slučaju ne spovedu odluku Ustavnog suda o ukidanju Dana republike’’, istakao je Šukalo i dodao da je to osnovna i centralna  poruka sa današnje konferencije za medije. Šukalo je naglasio da će Napredna Srpska kao poslanička grupa u Narodnoj skupštini RS, u slučaju da se krene sa sprovođenjem odluke Ustavnog suda, pokrenuti inicijativu da referendum, odnosno sve ostale građanske inicijative koje su definisane Zakonom o referendumu i građanskoj inicijativi u narednom veremenskom periodu, da ne bi bilo poigravanja, budu obavezne za sprovođenje.

Poslanik Napredne Srpske u Narodnoj skupštini RS, Goran Đorđić, rekao je da danas kada se građani izjašnjavaju na referendumu, nema gubitnika i pobjednika već je pobjednik Republika Srpska. Đorđić je istakao da će poslanička grupa Napredna Srpska veoma ozbiljno pratiti 11.oktobra izmjenu Zakona o praznicima RS i šta će biti sa odlukom Ustavnog suda. Dobro ćemo gledati i pratiti šta rade nadležni u RS i ako bude bilo potrebe poslanička grupa Napredna Srpska će pokrenuti inicijativu o izmjeni Zakona o referendumu i referendumskom izjašnjavanju u RS, ako institucije RS ne budu željele i ne budu u stanju da na pravi način provedu volju građana, istakao je Đorđić.

 
FORMIRANE 133 OD 142 OPŠTINSKE POPISNE KOMISIJE U SRPSKOJ I BIH PDF Štampa El. pošta
Politika - Politika RS, BiH, Svijet
petak, 05 jul 2013 16:18

Do danas su formirane 133 od 142 potrebne popisne komisije lokalne samouprave za popis stanovništva i domaćinstava u oktobru ove godine u BiH.

Iz Agencije za statistiku BiH saopšteno je da većina opština ima zakazane sjednice skupština za danas i u ponedjeljak, 8. jula, pa se očekuje da će i preostalih devet lokalnih popisnih komisija biti formirano na vrijeme, odnosno prije 10. jula, kada je planirano objavljivanje oglasa za popisivače i opštinske instruktore.

Centralni popisni biro imaće u utorak, 9. jula, konačne rezultate o formiranju popisnih komisija lokalne samouprave kada će dati mišljenje i preporuke o ovoj i narednim aktivnostima, te informisati javnost i Savjet ministara BiH.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 10 od 288