Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 24.02.2018.
 
SVEČANO PUŠTENA U UPOTREBU ASFALTIRANA DIONICA PUTA U JAZOVCU PDF Štampa El. pošta
petak, 10 novembar 2017 16:41

jazovac-adžić

Načelnik opštine Gradiška, Zoran Adžić svečno je danas pustio u upotrebu asfaltiranu dionicu puta u MZ Jazovac .

Načelnik Adžić je istakao da je asfaltirano oko 1200 metara puta, vrijednosti 86 000 KM i dodao da je ostalo da se uradi još oko 600 metara puta što bi trebalo biti završeno u narednom periodu.

„Ovaj put je veoma značajan za mještane Jazovca gdje u proteklih 30 godina nije urađeno ništa, zbog čega su zaslužili da im se omogući što brža komunikacija sa ostalim MZ , opštinom Gradiška i Banjalukom“, rekao je Adžić.

Adžić je naglasio da je u planu da se uradi još nekoliko kraćih dionica u Jurkovici, Cerovljanima i put između Nove Topole i Rovina, čime bi , prema njegovim riječima, u ovoj godini bilo obnovljeno 8 i izgrađeno 14 kilometara novih saobraćajnica.

“Želimo da sredstva koja su u budžetu opštine prihodovana od eksploatacije drvnih sortimenata budu utrošena namjenski i u mjestima gdje se vrši eksploatacija“, naglasio je Adžić.

jazovac-2

Mještanin Jazovca, Slobodan Sladojević zahvalio je načelniku Adžiću i njegovim saradnicima i rekao da ovaj put mještanima mnogo znači , prije svega jer povezuje ovu MZ sa Jurkovicom, Mašićima ali i sa Turjakom i Cerovljanima.On je dodao da ovu putnu komunikaciju svakodnevno koristi 12 učenika i veći broj radnika zaposlenih u Gradišci i Banjaluci.