Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 24.02.2018.
 
SANACIJA STAMBENIH JEDINICA POGOĐENIH POPLAVAMA 2014. GODINE PDF Štampa El. pošta
četvrtak, 12 oktobar 2017 09:26

poplava

Домаћинства са подручја општине Градишка чије су куће уништене или оштећене у поплавама 2014. године, могу се пријавити на јавни позив за одабир корисника помоћи за изградњу и санацију стамбених јединица, који је отворен до 9. новембра ове године.

Пројекат опоравка од поплава финансира Европска унија, а проводи УНДП у сарадњи са Међународном организацијом за миграције (ИОМ).

Пројекат је усмјерен на трајно стамбено збрињавање и економско оснаживање жртава поплава и клизишта, кроз изградњу и санацију индивидуалних стамбених објеката, помоћ малој пољопривреди, те креирање нових радних мјеста у приватном сектору, а све у циљу пружања помоћи социјално угроженим категоријама становништва у поплављеним подручјима.

Пријаву на јавни позив могу поднијети физичка лица, односно носиоци домаћинстава, у просторијама Општине Градишка. Формулар за пријаву може се преузети у шалтер сали Општине Градишка, на web страници Општине Градишка, у Центру за социјални рад Градишка и мјесним заједницама које су погођене поплавама.