Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 24.02.2018.
 
POČELA REKONSTRUKCIJA KROVA KULTURNOG CENTRA PDF Štampa El. pošta
četvrtak, 12 oktobar 2017 10:42

Direktor Kulturnog centra Gradiška Željko Blagojević rekao je da je juče počela rekonstrukcija dijela krovne konstrukcije Kulturnog centra i da se očekuje da će za petnaestak dana radovi biti završeni a samim tim i riješen višegodišnji problem prokišnjavanja krova.

rekonstrukcija krova kc 3

Blagojević je naveo da je tokom obilnih padavina krov prokišnjavao i da se voda slijevala čak i na elektroinstalacije, čime je bila ugrožena bezbjednost radnika i posjetioca Kulturnog centra.

On je pojasnio da rekonstrukcija podrazumjeva zamjenu krova iznad velike sale i sale za prijeme, te naglasio da je to finansijski zahtjevan projekat, koji će biti finansiran iz budžeta Opštine Gradiška.

Blagojević se zahvalio načelniku opštine Gradiška Zoranu Adžiću, koji je imao razumjevanja i odlučio da se rakonstrukcija krova finansira iz budžeta Opštine, te podsjetio da je Skupština opštine Gradiška, na inicijativu potpredsjednika lokalnog parlamenta Vladimira Jankovića, ranije usvojila Zaključak da se ispita stanje i mogućnosti riješenja problema prokišnjavanja krova Kulturnog centra.

On je dodao da su trenutno u toku radovi na raskrivanju postojeće krovne konstrukcije, nakon čega će biti i poznato koliko će rekonstrukcija krova koštati.

rekonstrukcija krova kc 2