Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 24.02.2018.
 
NAREDNE GODINE U GRADIŠCI MEĐUNARODNO DRUŽENJE DJECE SA POSEBNIM POTREBAMA PDF Štampa El. pošta
sreda, 06 decembar 2017 11:51

Udruženje za pomoć nedovoljno razvijenim licima Gradiška, u sadanji sa fondacijama “Vozači i iznajmljivači velikog srca” iz Srbije, Hrvatske i Makedonije, organizovaće krajem aprila ili početkom maja iduće godine prvo međunarodno druženje djece sa posebnim potrebama i njihovih roditelja iz svih republika bivše Jugoslavije.

Dragoslav Sinik

Predsjednik Udrženja Dragoslav Šinik rekao je da su učešće na ovom druženju, koje će okupiti oko 1000 djece sa posebnim potrebama i njihovih roditelja, potvrdila udruženja iz Skoplja, Kikinde, Novog Sada, Splita, Ljubljane, Srebrenice, Prijedora i mnogih drugih gradova bivše Jugoslavije.

On se zahvalio aktivistima iz kulturno-umjetničkih društava i Aktiva žena SNSD-a, koji su prihvatili da animiraju domaćinstva na području Gradiške, koja će omogućiti smještaj djeci sa posebnim potrebama i njihovim roditeljima.

Šinik je dodao da je Udrženju potvrđeno da će prvo međunarodno druženje djece sa posebnim potrebama u Gradišci podržati kabinet predsjednika Republike Srpske, brojne ambasade u BiH, i da će medijski pokrovitelji biti Radio televizija Republike Srspke, Radio televizija Srbije, i RTL iz Hrvatske.

Poslednje ažurirano sreda, 06 decembar 2017 12:30