Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 27.01.2018.
 
MJEŠTANI I PRIVREDNICI GREDE DOBILI VODU PDF Štampa El. pošta
sreda, 11 oktobar 2017 13:14

Načelnik opštine Gradiška, Zoran Adžić pustio je danas u rad 1 500 metara primarnog vodovodnog voda kojim je obezbijeđeno vodosnabdijevanje za pet privrednih subjekata i oko 100 domaćinstava u selu Greda.

vodovod greda1

Načelnik Adžić je istakao da je shodno odluci o javnom vodosnadbjevanjuju i odvodnji kanalizacionih i otpadnih voda na prostoru opštine Gradiška omogućeno da građani po nižim cjenama priključe se na vodovodnu mrežu jer je cilj da infrastrukturni sistemi budu u funkciji građana i privrednika opštine Gradiška.

Direktor Komunalnog preduzeća “Vodovod” Gradiška, Sandro Zeničanin istakao je da je ovo preduzeće za izgradnju cjevovoda izdvojilo 50 000 KM. On je dodao da je u planu nastavak izgradnje vodovodne mreže koja bi se spojila na magistralni cjevovod Gradiška- Nova Topola čime bi se obezbjedili uslovi za širenje vodovodne mreže na rubne dijelove opštine.

Direktor preduzeća Bor, Milena Vrhovac istakla je da je drvno industrijska proizvodnja požarno visoko rizična i da je im je voda neophodna u protivpožarnoj zaštiti. Ona se zahvalila načelniku Adžiću što je imao sluha za potrebe privrednika iz mjesne zajednice Kozinci-Greda.

Mještanka sela Greda, Milena Pastore izrazila je zadovoljstvo što će se u skorije vrijeme moći priključiti na gradski vodovod jer kako kaže to će joj olakšati život.

vodovod greda2