Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 27.01.2018.
 
IEE TOPLANA GRADIŠKA SPREMNO DOČEKALA NOVU GREJNU SEZONU PDF Štampa El. pošta
sreda, 11 oktobar 2017 11:10

IEE Toplana Gradiška počela je 6. oktobra sa toplom probom i u naredom periodu isporučivaće toplotnu energiju svojim korisnicima u skladu sa vanjskim temperaturama.

gradiska-02-toplana-u-gradiski

Nada Brajić iz IEE Toplane Gradiška istakla je da su kao i ranijih godina desetak dana prije zvaničnog početka grejne sezone počeli sa isporukom toplotne energije i navela da je bilo nekoliko manjih tehničkih problema, koje su radnici Toplane uspješno otklonili.

„IEE Toplana Gradiška je spremno dočekala ovu grejnu sezonu jer su upješno završeni svi radovi koji su planirani pred početak  sezone. Tokom pauze sanirane su sve kritične tačke na vrelovodnoj mreži, remontovane pojedine toplotne podstanice i sam proizvodni pogon Toplane“, navela je Brajićeva.

Ona je dodala da korisnici probleme u isporuci toplotne energije mogu da prijave svakim radnim danom od 7 do 15 časova, na besplatan telefonski broj 080 05 03 06, a nakon 15 časova i vikendom telefonska sektretarica korisnicima će dati upute na koje brojeve mogu da prijave eventualne kvarove i probleme u isporuci grijanja.

Brajićeva je istakla da je IEE Toplana nabavila dvije trećine potrebne biomase za grejnu sezonu a da će dodatne količine energenta nabavljati u toku  sezone.

Cijena grijenja ostala je ista kao i prethodnih godina, za fizička lica 1,65 KM po kvadratnom metru grejne površine, na mjesečnom nivou,  i 138 KM po utrošenom megavat-satu za pravna lica. 

Poslednje ažurirano sreda, 11 oktobar 2017 11:35