Top 5 razloga zašto se reklamirati kod nas

Top 5 razloga zašto se reklamirati kod nas

      Zašto izabrati Radio Gradišku za svoj reklamni prostor? Top 5 razloga:  

Uvijek najbolje informacije

Uvijek najbolje informacije

Sa nama se informišite o svemu što se dešava u našem gradu, a i dalje...    

Mi pazimo na kvalitet

Mi pazimo na kvalitet

Objektivnost, brzina, istina, aktulnosti i zanimljivosti, naše su mjere za dobar radio.

Slušajte nas uživo

Od 7:00 do 21:00
Ukoliko nemate instaliran Winamp, besplatan program za slušanje možete ga preuzeti OVDJE
Top lista za 25.11.2017.god.
 

Login FormBroj posjetioca

Imamo 32 gostiju na mreži
NARODNA BIBLIOTEKA GRADIŠKA OBILJEŽAVA MEĐUNARODNI DAN PRAVA DJETETA PDF Štampa El. pošta
Društvo - Društvo Gradiška
ponedeljak, 20 novembar 2017 13:41

prava djeteta1

Bibliotekari Narodne biblioteke Gradiška danas će u 14 časova, povodom Međunarodnog dana prava djeteta, posjetiti učenike petog razreda Osnovne škole “Danilo Borković” u Gradišci. Tom prilikom bibliotekari će upoznati djecu sa njihovim pravima i podjeliti im članske karte.

Direktor Narodne biblioteke Gradiška, Snježana Miljković rekla je da se sa obilježavanjem Međunarodnog dana prava djeteta završavaju započete aktivnosti  u toku Nedjelje djeteta koje je obilježena u prvoj sedmici oktobra.

Miljkovićeva je istakla da je Narodna biblioteka u toku Nedjelje djeteta ugostila mališane predškolske ustanove “Tviti” i “Lepa Radić” ali i da su bibliotekari posjetili osnovne škole na području opštine Gradiška u kojima su realizovali brojne aktivnosti. Školskoj biblioteci područnog odjeljenja Osnovne škole “Sveti Sava” u Lamincima poklonili su 103 monografske publikacije.

 
SUTRA, 21. NOVEMBAR, NERADNI DAN U REPUBLICI SRPSKOJ PDF Štampa El. pošta
Društvo - Društvo Gradiška
ponedeljak, 20 novembar 2017 13:14

praznik

Preduzetnici koji obavljaju trgovinsku djelatnost u Gradišci moći će da rade sutra, na Dan uspostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH, od 7.00 do 12.00 časova, saopšteno je iz Opštinske uprave Gradiška.
Preduzeća koja obavljaju komunalnu djelatnost kao i preduzeća i radnje koje obavljaju pekarsku djelatnost mogu da rade 24 časa.
Ugostiteljski objekti dužni su da rade u skladu sa Odlukom o određivanju radnog vremena ugostiteljskih objekata na području opštine.

Zdravstvena ustanova Dom zdravlja Gradiška radiće 24 časa, apotekarske ustanove od 07,30 do 21,00 čas, te cvjećarske, frizerske i kozmetičarske radnje od 08,00 do 21,00 čas.

Poslednje ažurirano ponedeljak, 20 novembar 2017 13:26
 
U TOKU KONKURS "ZAPAMTITE!MINE EKSPLODIRAJU NA DODIR" PDF Štampa El. pošta
Društvo - Društvo Gradiška
ponedeljak, 20 novembar 2017 13:13

mine

Povodom Nedjelje upozoravanja na opsnost od mina , koja traje od 8.do 15.decembra, Crveni krst Republike Srpske raspisao je nagradni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola na temu”Zapamtite!Mine eksplodiraju na dodir”.

Sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Gradiška, Dragana Stević, istakla je da jedan učenik može učestvovati sa jednim literarnim ili jednim likovnim radom na pomenutu temu.

Konkurs je otvoren do 24.novembra , a radove treba dostaviti u kancelariju Crvenog krsta Gradiška.

Stevićeva je podsjetila da su proteklih godina, , učenici iz osnovnih škola u Dubravama, Lmincima i Novoj Topoli, na pomenutom konkursu, postizali zapažene rezultate .

Opštinsko takmičenje iz oblasti upozorenja na opasnosti od mina, za učenike osnovnih škola, biće održano 1.decembra ove godine u prostorijama Crvenog krsta Gradiška.

 
20.NOVEMBAR-MEĐUNARODNI DAN DJEČIJIH PRAVA PDF Štampa El. pošta
Društvo - Društvo Gradiška
ponedeljak, 20 novembar 2017 13:09

djeca

Nevladina organizacija ”Zdravo da ste” Banjaluka zajedno sa tri partnerske organizacije “Naša djeca” Zenica, “Naša djeca” Sarajevo i “Budućnost” Modriča, uz podršku organizacije Save the Children International realizuje projekat “Investiranje u djecu”,a svaka od ovih lokalnih zajednica okuplja grupu djeca koja aktivno rade na promociji i podizanju svijesti javnosti o važnosti poštovanja dječijih prava.

Izvršna direktorica organizacije , Aleksandra Štrbac, istakla je da djeca zaslužuju posebnu pažnju u planiranju budžeta na svim nivoima , jer se neke posebne situacije u kojima djeca žive mogu prevenirati.”Krugove siromaštva trebamo razbijati ranije, potrebna je kompletnija podrška porodici , posebno porodicama koje su u stanju socijalne potrebe”, rekla je Štrbac.

Prema njenim riječima, da bi se porodica osnažila potrebno je bolje investiranje I bolje usluge, a da bi imali bolje usluge u zajednici, potrebna je finansijska podrška .Ona je pojasnila da to finansijsko planiranje mora biti zasnovano na činjenicama I prioritetima u određenim lokalnim zajednicama.

“Povodom 20.novembra Međunarodnog dana dječijih prava, djeca uključena u Projekat”Investiranje u djecu”, snimila su radio jingl sa porukom da lokalne zajednice treba da vode više računa o djeca kako bi imala bezbrižno djetinjstvo”, istakla je Štrbac.

 
KOŠARKAŠICE KOZARE USPJEŠNE U 1. KOLU PRVE LIGE REPUBLIKE SRPSKE PDF Štampa El. pošta
Sport - Sport
ponedeljak, 20 novembar 2017 10:28

kkk kozara1

Košarkašice Kozare juče su u Aleksandrovcu, u okviru 1. kola Prve ženske košarkaške lige Republike Srpske, pobjedile Mladost iz Prijedora rezultatom  87:81. Rezultat po četvrtinama bio je 14:14, 24:28, 26:25 i 23:14.

Poene za Kozaru postigle su Milica Ćuk (27), Nataša Trninić (17), Andrea Popović (14), Zvjezdana Gagić (14), Slobodanka Škrbić (11) i Milanka Škrbić (4 poena).

U drugoj utakmici ovog kola ekipa Trebinje '03 pobjedila je kao domaćin ekipu Igman-Istočna Ilidža sa rezultatom 86:65.

Narednog vikenda Kozara je domaćin, u sportskoj dvorani u Aleksandrovcu, ekipi Trebinje '03, dok u Prijedoru igraju ekipe Mladosti i Igman-Istočna Ilidža.

 

 
SERVISNE INFORMACIJE ZA 20. NOVEMBAR 2017. GODINE PDF Štampa El. pošta
Društvo - Društvo Gradiška
ponedeljak, 20 novembar 2017 08:55

SERVIS konacno

-Na području Gradiške u protekla 24 časa pripadnici Policijske uprave Gradiška nisu  imali intervencija.

-Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice  Gradiška u protekla 24 časa  imali su jednu intervenciju na gašenju zapeljenog kontejnera u ulici Petra Pecije.

-U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledana su 74 pacijenta. Dežurni su bili doktori  Siniša Čikić, Marjan Janković i Goran Borjanović.

-Na odjelu porodilišta gradiške bolnice u protekla 24 časa nije bilo poroda.

-Zbog radova na dalekovodima, trafostanicama i niskonaponskoj mreži, danas će dolaziti do kraćih zastoja u isporuci električne energije na trafostanicama: Topola Srbački put, Miljevići 1, Turjak 3, Laminci Bencuzi 1, Laminci Brezici 2, Karajzovci Pobjeda, Trebovljani Šetkići, Čatrnja 2, Sušara.

Isporuka toplotne  energije  je redovna kao i isporuka vode, a odvoz  smeća odvija se prema rasporedu.

-Vodostaj rijeke Save  kod Gradiške  jutros u 8 časova iznosio je 342 cm.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 238